Nytt medlem: Tone Samuelsson

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Apr 2023

Tone Samuelsson (43) fra Lørenskog har meldt seg inn i klubben. Hun har de siste to årene konvertert fra syklist til ultraløper, og har taklet overgangen utmerket. (Bildet er fra 43-årsdagen på sykkeltur i Østfoldterreng).

I fjor løp hun inn til 7. plass på Bjefjells Beste, og tidligere i år løp hun Bislett 50 km. Nå står KRSUltra for tur.


Tones profilbilde på facebook


Tone om seg selv:
Jeg ser folk fra Romerike Ultraløpeklubb overalt, så nå har jeg lyst til å bli en del av gjengen! Jeg debuterte med ultraløping i 2021, og ble raskt bitt av basillen. Så jeg er jo relativt ny innen denne grenen. Tidligere holdt jeg på med sykling, både terreng og landevei, og har sykla både Trondheim - Oslo og Offroad Finnmark opptil flere ganger, for å nevne noe. Så jeg har en del erfaring med langt og lenge hvertfall. Sykling ble litt kjedelig etterhvert og tok for mye tid, så nå har det altså blitt ultraløping. Langt og lenge er tydeligvis greia mi. 

Ellers om meg: 43 år, mamma til 2 ungdommer og 2 undulater, jobber som bioingeniør på laboratoriet på Ahus. Jeg liker å holde meg aktiv og å gjøre litt kokkoting innimellom. Raptus kaller jeg det. Tenker vel flere i RULK vil kjenne seg igjen i det, og jeg gleder meg til å bli en del av en gjeng som er like sjuk i huet som meg selv. Jeg liker meg ute og å utforske steder jeg ikke har vært før, enten det er med packraft, telt, løpesko, tursko, sykkel, stolpejakt, kjentmannsmerket, City Strides, turskøyting osv. Gjerne i kombinasjon. 

Ambisjonene for kommende sesong er ganske klare. Sitter på toget til Kristiansand i skrivende stund for å delta på Krsultra i morra, mitt andre ultraløp i år. Har et hårete mål mot slutten av året, men det er hemmelig. :) 

 

Tone på stolpejakt på Jeløya forrige uke.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.