Oppdatert info om klubbturen til Ecotrail Wicklow (Dublin) - plass til mange flere

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 7. Apr 2023

I slutten av september arrangerer vi klubbtur til Ecotrail i Wicklow utenfor Dublin. Invitasjonen ble sendt ut i januar, men uten den helt store responsen. Tur blir det uansett, med Ragnhild Audestad som reiseleder.

6 påmeldt - plass til mange flere
Foreløpig er det 6 påmeldte, og selv om både en del hoteller og flyavganger begynner å bli fulle, er det mange alternativer å velge blant.

Reiseleder: Ragnhild Audestad (e-post)

Nå i april er det kanskje lettere å ta stilling til gjøremål på høsten, så vi håper mange flere vil bli med. Dette er jo en tur som også kan tilpasses ikke-løpende familiemedlemmer, siden vi blir boende i Dublin - og klubben besørger transport til løpene for de som skal løpe.

Fra 19-80 kilometer
Løpet med fire ulike distanser fra 19 til 80 kilometer arrangeres lørdag 30. september, og vi har foreslått avreise torsdag 28. september med hjemreise 1. oktober, altså tre netter på hotell.

Se tidligere omtale:
Har du lyst til å være med klubben til Ecotrail Wicklow i september?

Se mer informasjon på løpets hjemmeside
Facebook

FLY
Vi anbefaler å reise med fly til Dublin torsdag 28 september og hjem søndag 1. oktober. 28 september er det to avganger: SAS kl. 10.30 og Norwegian 16.30. Er du tidlig ute med å bestille er det relativt rimelig å fly dit (fra omtrent kr 1.730 til 2.600 – alt avhengig av hvilke avganger du velger)

Ragnhild har sent oss denne oppdateringen:
HOTELLER:
Her er forslag til to hoteller i Dublin – det er noe begrenset kapasitet ved begge. Vi booker hver for oss og avtaler om noen ønsker å dele dobbeltrom.

Begge hotellene ligger sentralt, men har litt ulike priser.

Før turen lager jeg en messenger gruppe og kommer med forslag til restaurant/sosial aktivitet. 

Her kan man booke to og tremannsrom med enkeltsenger:
Beresford Hotel

Eller dette (jeg har booket enkeltrom her), på dette hoteller er det dobbeltrom og enkelte enkeltrom:
Hazelbrook Lodge


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.