Line Caliskaner imponerte med seier og 243 km på 24-timersløpet Ultrarunning Barcelona

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 9. Mar 2023

Line Caliskaner har hatt en voldsom framgang de siste to årene, og legger også ned enorme treningsmengder for å nå målene sine. Nå har hun vært i Barcelona der hun vant kvinneklassen på veldig sterke 243,121 km godt supportert av Sondre Amdahl.

Kun to norske kvinner har løpt lenger, Therese Falk og Ranveig Hansen med hhv 261,170 km og 243,154 km.

Allerede på Bislett 24-timers i november så vi at Line hadde potensiale til å klare VM-kravet på 224 km da hun løp litt over 220 km med store nakkeproblemer de siste timene. På det løpet var det viktigste å oppnå 215 km mtp Spartathlon-kvalifisering.

VM 24-timers arrangeres i Taipei 2. desember, og det blir spennende å se hvor mange norske løpere man får råd til å sende. Foreløpig har tre kvinner og 1 mann klart resultatkravet.


Line skriver på facebook:

I helgen har jeg deltatt på UrB23. 24 timer utendørs på en 400 meters bane. Det er første gang jeg deltar på 24-timers løp utenfor Bislett-kjelleren. Var spent på hvordan det skulle føles å se hele banen hele tiden og veldig spent på temperaturen. Jeg frykter aldri varme, mer bekymret for kulde. Det ble aldri varmt og natten var veldig kald. Glad jeg hadde med 2 ullgensere av ulik tykkelse og hansker. 
Jeg var heldig og hadde med meg beste support jeg kunne ha, coach Sondre. I forkant av løpet hadde vi en plan. Viktigste fokuset var næring. Samt at plassering ikke var viktig, kun distanse. Jeg reiste tross alt kun for å forsøke meg på landslagskravet som er 224k. Når det var 4 1/2 time igjen får jeg beskjed om at 240 er innenfor rekkevidde og at det kun er Therese og Ranveig i Norge som har løpt lenger enn 240k. Det hjalp på motivasjonen. Med 3 timer igjen hadde jeg en tanke eller to på at det fortsatt er veldig lenge igjen, men bestemte meg for at jeg har investert i for mange harde økter, tid og penger til å ikke gi det en sjanse. Det var på tide å finne kjellerdøra og ta turen ned. 
Tøffe Bislett økter i vinter har betalt seg. Å ha en coach som hjelper med planlegging av trening i forkant og opp mot løpet har vært viktig. Å ha den beste coachen innenfor ultraløping har gitt meg en helt ny motivasjon. Siden vi startet samarbeidet i april i fjor har jeg utviklet meg mye. 
Tusen takk Sondre, for at du både kunne og ville stille opp 🙌  Uten deg hadde ikke dette vært mulig.
Takk til Annette og Ranveig som pushet meg til å forsøke på kravet til ultralandslaget. Med dette resultatet har jeg sendt en søknad til å kanskje bli tatt ut til å delta på VM i Taiwan i desember. 


Kondis.no: Line Caliskaner løp 243 km på 24 timer

Arrangørens side: Ultrarunning Barcelona

Vinnerstatuetten!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.