Foss Sport er klubbens nye hovedsponsor

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Des 2022

Foss Sport er klubbens nye hovedsponsor fra 1. januar 2023
Nettbutikken: www.foss-sport.no

Romerike Ultraløperklubb og Foss Sport har inngå et forpliktende samarbeid med sikte på klubbavtale i butikk og nettbutikk. Partene har som målsetning at Romerike Ultraløperklubb sine medlemmer skal kunne få personlig service og følelse av trygghet på valg av riktig utstyr.

Foss Sport holder til i Strømsveien 55 på Strømmen. Foss Sport er butikken for deg som er aktiv konkurranse løper, aktiv mosjonist eller turgåer innenfor løp, langrenn og sykkel. Vi er en aktiv og serviceinnstilt gjeng, som har som mål å gi deg som kunde hjelp til å finne riktig utstyr i forhold dine ambisjoner og ønsker.  Vi har alle drevet aktivt innenfor ski, løp og/eller sykkel, både på internasjonalt og nasjonalt nivå, og har gode kunnskaper innenfor disse fagfeltene. Foss sport har eget verksted for både ski og sykkel og støper såler til alle typer sko.

Medlemsrabatter fra 22. desember

Foss sport gir medlemmene gode rabatter som dere vil finne oversikt over på hjemmesiden vår. Ved handel i nettbutikken oppnår dere fri frakt ved handel over 1000 kroner (inkl klubbtøy). Ved handel i butikken må dere huske å si fra at dere er medlemmer i Romerike Ultraløperklubb.

Les mer om avtalen og se rabatter og rabattkode her: https://www.romerikeultra.no/p/19062/medlemsfordeler

I samarbeid med Foss Sport vil også Altra være med videre som en av våre sponsorer, og begge vil bidra med premiering både i forbindelse med våre løp og i interne sammenhenger. Vi satser også på samarbeid om klubbtreff og annet.

Klubbtøy fra ca 1.mars

I tillegg til butikkens ordinære vareutvalg vil du fra våren 2023 kunne handle klubbens løpstøy både fysisk i butikken og i nettbutikken. Du kan altså komme innom og prøve tøy dersom du er usikker på størrelse, eller bestille enkelt via nettbutikken. Det er kundeparkering foran butikken (innkjøring fra Støperiveien, se kart på nettsiden). Handel direkte via Trimtex eller via klubbens representant utgår.

Løpstøy med de nye sponsorlogoene vil være i butikken fra ca 1. mars – og løpstøyet vil fortsatt være kraftig subsidiert og tilgjengelig året rundt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.