Nytt medlem: Vibeke Bergsletten

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Des 2022

Vibeke Bergsletten (45) fra Svinndal i Våler kommune har meldt seg inn i klubben. Hun løp sin første konkurranse i april 2022, og imponerte med nesten 150 kilometer på Bislett i november. Bildet er fra årets Bislett 24-timers. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

En ekte ultraløper!!
Men, det var så vidt hun kom til start. Hun løp Fredrikstad Maraton en måned tidligere, i hyggelig selskap med klubbens Runar Thorstensen, og fikk lyst til å se hvor langt hun kunne komme på Bislett. Hun fikk kjøpt et startnummer og ble registrert som deltaker 2 minutter før fristen utløp!


HVEM ER JEG: Vibeke Bergsletten
Er ei impulsiv, konkurransepreget og friluftsglad dame bosatt I Østfold/Viken. Trives best I hverdagen med litt krevende personlige utfordringer, enkelt friluftsliv og en energisk fritid sammen med vår hund og min aktive mann.

Er en utpreget uteperson, og liker godt aktiviteter som gåturer, skogsturer, bålkos, jogging, kano, turskøyter, isbading, sykkelturer, bilturer og generell overnatting ute gjennom hele året,

Opplevde enorm løpeglede, fikk møte fantastiske mennesker og kjente en utrolig mestring I min aller første løpekonkuranse i halvmaraton i Fredrikstad april 2022. Og har I løpet av en intens periode av høsten 2022 også kunne komme i mål på 6 halvmaraton, et 20 km løp og en helmaraton.

Søndag 27 november opplevde jeg det aller største, å kunne gå ut av Bislett stadion som en ekte ultraløper med 148.8 kilometer I joggeskoa på 24 timer.

Min livs mest magiske og fantastiske eventyr, var bryllupsreisen vår sommeren 2022 med sykkeltur fra Nordkapp til Lindesnes. En uforglemmelig og krevende tur, med 310 mil og 40 dager på sykkelsete.

Jeg synes uteaktivitet og løping er utrolig moro, og ønsker å kunne fortsette utfordre meg selv I forhold til hva jeg har lyst til, beina mestrer og hode takler....…. og i tillegg så blir jeg nok litt ekstra motivert av å få startnummer på brystet og motta kule deltakermedaljer.

(Er allerede påmeldt flere løp fremover, og gleder meg masse...)

Fra halvmaraton i Ørsjødilten

Vibeke på Jessheim Vintermaraton, halvmaraton.

Eventyrreisen er over. 40 dager på sykkel sammen med ektemannen, fra Nordkapp til Lindesnes.
Målgang 21. juli.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.