Hurra for oss - det var en fantastisk helg

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 28. Nov 2022

Denne helgen har vi igjen arrangert Bislett 24-timers, som ganske sikkert er Norges mest profilerte ultraløpsarrangement. Oppfølgingen i pressen øker for hvert år, og i tillegg til Avisa Oslos 24-timerssending var det andre kameraer i sving og en hel del presse ellers - i tillegg til alt som lokalaviser over hele landet plukker opp før, under og etter løpet.

Bildet fra starten er tatt av Samuel Hafsahl

Som arrangører kan vi helt klart slå oss på brystet og melde "godt jobba" nok en gang. Tilbakemeldinger fra deltakere og supportere er utelukkende positive - så nå er det tid for å feire oss selv litt. 

Totalt var vi nesten 50 medlemmer (inkludert noen fra medlemmers familie) involvert i en eller annen form under arrangementet. Alle er like viktige, dette er som et korthus med den avhengigheten alle er av hverandre. Her er vi også veldig avhengige av våre samarbeidspartnere - med Bislett Alliansen i spissen.

Bislett 24-timers - Norges lengste julebord - er en fest. En fest vi legger opp til, men uten gjestene i form av deltakere og supportere, ville jo festen blitt kjedelig. Kjedelig ble det aldri!

Det var ikke NM 24-timers innlagt i år, men likevel fikk vi strålende vinner-resultater av Bjørn Tore Kronen Taranger og Annette Velde Sande. Hurra også for de 145 andre som startet og løp så langt de orket løpsdøgnet.

Resultater, link til TV-sendingen, link til bilder (kommer) og mye annet finner du på B24 hjemmeside.

Noen av våre løpere og supportere. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Her er de som skal ta i mot løperne på startnummerutdelingen. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Her er en del av mat/drikke-gjengen! (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Henning speaker! (Foto: Bjørn Hytjanstorp) 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.