Nytt medlem: Marit Ann Laulo

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Nov 2022

Marit Ann Laulo (56) fra Oslo har meldt seg inn i klubben.  Hun har løp ultraløp siden 2016, og nesten samtlige ganger har hun vært klassevinner i K50 eller K55. Se Marit løp på DUVBildet (selfie) er fra årets Nøsen Hundreds der hun vant aldersklassen og kom på 8. plass av kvinnene totalt.

Marit løper også for Equinor BIL og opprettholder medlemskapet i Nærsnes Løpeklubb.

Marit mot mål som totalvinner kvinneklassen i Østmarka Trail Challenge2017 (arrangørfoto)

Marit om seg selv:
- Jeg har vel nå kommet til at Romerike Ultraløperklubb bør være klubben for meg, innmeldingsskjema vedlagt. Jeg har i grunnen løpt og drevet med diverse skigåing osv helt siden barneårene. Jeg konkurrerte opp til ungdomsårene, og tok opp igjen tur-renn og løpskonkurranser igjen i (godt) voksen alder. Har alltid løpt, og drevet med «car and run» til/fra jobben i årevis. Dvs ta bilen et stykke og løpe resten, det gir pause, luft og mye mindre stress i en ellers stressende tilværelse. 

- For meg handler løping om «gleden ved å løpe», «godfølelsen» og «pauser». Jeg synes det er gøy å få til en god tid på en klassisk distanse, men den virkelige godfølelsen får jeg helt klart på ultraløpene og da gjerne i terrenget. Da er det veldig hyggelig å finne et felles miljø for dette 😊


Marit på Bislett 50km i 2017 der hun løp på 4:03:37 (Foto: Per Inge Østmoen / Kondis)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.