Nytt medlem: Håkon Svartdal

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 31. Okt 2022

Håkon Svartdal (36) fra Kjeller/Lillestrøm har meldt seg inn i klubben. Målet hans nå er å fullføre sitt første ultraløp innen 6 måneder. Bildet er fra Drammen halvmaraton tidligere i år. (Fine ballonger, Sturla har samme farger som oss)...

Håkon skriver:
- Jeg ønsker å melde meg inn i klubben deres.
 Har sett flere av dere løpe rundt i området (Lillestrøm) med flotte profilerte klær, og søkte dere opp. Er ikke herifra opprinnelig. Men flyttet hit for 13-14 år siden. 

- Har sittet mye i sofaen siste 10 årene, men kom meg opp av den for et par år siden. Gikk litt turer, som etterhvert utviklet seg til lett jogg. Senere klarte jeg å holde det gående hele runden på ca. 7,5 km. 

- Etter stor ending av kostholdet raste sofakiloene og jeg meldte meg på mitt første virtuelle (grunnet covid-19) 10-løp. Fullførte på nøyaktig 1 time. 

- Jeg fortsatte å løpe. I mai 2022 fullførte jeg mitt første maraton i København. Målet var under 4 timer, og det holdt med 2,5 minutt.

- Nå ser jeg fremover mot neste mål, sky is the limit. Kanskje jeg kan fullføre mitt første Ultra i løpet av de neste 6 mnd, og forhåpentlig vis i profilerte klær fra deres inspirerende Ultraløperklubb.

Håkon i Oslo maraton, halvmaraton. (Foto: Arrangøren/Sportograf).

Frisk spurt i Drammen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.