Knut Bøvre, Svein-Erik Bakke og Torunn Tofteng løp Chicago Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Okt 2022

Det var ca 100 nordmenn med i helgens Bank og America Chicago Marathon. Tre av klubbens løpere var i den amerikanske storbyen og koste seg titusener deltakere og publikum.

Knut Bøvre løp inn til 11740. plass med 3:50:05, mens Torunn Tofteng og Svein-Erik Bakke løp inn på 4:09:14 og 16800. plass.

Dagen før dagen var det litt oppvarming i klubb-bunaden.

Knut:
- Det ble en knallfin tur rundt i byen i dag. Chicago Marathon er en fest.
- Skulle gjerne løpt seks sekunder raskere.
- Bare å trene mer…..


Fornøyd "snart ektepar" i mål.

Torunn:
Chicago Marathon done and dusted. Fikk løpe de siste 500 m til mål hånd i hånd med min elskede Svein. Hvis ikke er jeg faktisk ikke sikker på at jeg hadde funnet veien til mål, så sliten var jeg.  Føler meg heldig som får dele slike opplevelser med kjæresten min. 

- For en fantastisk stemning der ute. Trodde aldri jeg skulle oppleve et folkeliv og løp som matchet New York, men det klarte Chicago. Wow for et folkeliv. Chicago har fått en plass i hjertet mitt.

- Alt gikk lett og fint til halvmaraton, men etter 24-25 km «havarerte» både rygg og brystkasse. Derfra og inn var det en kamp. Svein vek aldri fra min side og brukte ulike teknikker for å få lokket/pushet meg fremover.  Alle burde hatt en Svein ved sin side. Han var jo i hvilemodus, mens jeg kjempet med alt jeg hadde. Nå er jeg bare stolt, glad og takknemlig … og sulten og tørst.


Torunns medalje

Før start (fra Torunns fb-side)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.