Torunn og Svein-Erik løp Vilnius Marathon

Postet av Olav Engen den 12. Sep 2022

Torunn Paulsen Tofteng og Svein-Erik Bakke løp Vilnius Marathon sist helg - og fortsetter å teste ut forholdet før de blir kone og mann om ikke så lenge...

Tidene ble 4:14:49 og 4:14:50.

Etter løpet på facebook:

Beste norske under Vilnius Marathon🇳🇴😁. Det må jo la seg høre, i et veldig lukket og privat lag🤣😎. Jeg tauet med meg Svein slik at han ble beste norske herre, bak meg selvsagt😁🤣. Sånn er det bare. Antall norske er heller ikke så viktig😉😁.
En karakterbyggende dag der ute. Det regnet og blåste hele tiden. Likevel er jeg fornøyd og stolt av meg selv. Endelig klarte jeg å løpe skikkelig igjen, og holdt egentlig ganske bra til mål. Det var en flott sightseeing-løype rundt Vilnius. Veldig mange som løp med blå #WeAreNato-skjorter. Her er de stolte av NATO.
Svein var bare helt fabelaktig med meg der ute i regnværet. I dag trykket han på alle de riktige knappene. Dette lover godt for ekteskapet😁😍. Så nå fortjener han, og jeg, velvære og bobler frem til flyet hjem i kveld.


Før løpet:

Snart tid for en løpetur og litt parterapi igjen. Å bli skikkelig godt kjent med noen er jo en livslang reise. Pålitelige kilder hevder at hvis du virkelig ønsker å bli kjent med den du lever sammen med så løp et maraton sammen. Så da fortsetter vi jobben med prøving av ekteskapsvilkårene.
Torunn har lenge drømt om å løpe Vilnius maraton. Så når hun først er på jobb her borte kan vi like godt benytte muligheten. Torunn har lovet meg spa og 🥂 hvis jeg gjør «jobben» min skikkelig der ute. Så da får vi gjøre så godt vi kan, og se hva det holder til. God helg.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.