Hilde Johansen vant Ringeriksmaraton

Postet av Olav Engen den 23. Aug 2022

Hilde Johansen vant kvinneklassen i Ringeriksmaraton på 4:01.46. Dette er en ganske tung løype der løperne er blandet med deltakere på parmaraton og massemønstingen på stafett. 

Torunn Tofteng - med følge hele veien fra gubben Svein-Erik Bakke - ble nummer 5 med 4:51:57.

Alle resultater

Kondis.no: Over 1400 deltok i Ringeriksmaraton og maratonstafett

Gubben Stig Andy skriver på facebook:
Utrolig artig på premieutdelingen faktisk. Hilde visste hun var blitt klassevinner og ble lettere sjokkert da hun fikk premie som totalvinner 😂🤣😅😘. «Det må jo være feil, kan jo ikke vinne med denne tiden?» , fortsetter, «var det bare meg som løp?» , tydelig pinlig berørt 🥹😛. STOLT AV DEG jenta mi - Grattis med seieren ❤️👏! 


Torunn skriver på facebook:

Ringeriksmaraton✅. Klasseseier i "mormor"-klassen😎.
Dette var absolutt ikke min dag, men så ble det jo ok til slutt likevel. En varm dag i en kupert maratonløype rundt omkring på Ringerike. Hamstringens min begynte å gjøre vondt allerede rundt 7 km. Hodet mitt tullet det til allerede etter 14 km. Da hadde jeg lyst til å gi opp og forsøkte å skyve Svein bort fra meg. Men, han nektet jo å forlate meg. Han var tålmodig av en annen verden der ute. Han diltet rundt der ute og hentet svamper og vann til meg i ett sett. Jeg kom meg etter hvert til halvmaraton i Hønefoss, men da ble jeg også stukket av en veps midt på leppen. Fy søren hvordan det sved. Deretter fikk jeg pusteproblemer i varmen etter 25 km. Derfra og inn til mål var det en kamp. Så for meg var det en seier å bare komme til mål i dag. Så var det jo bare så hyggelig og overraskende å få en flott premie som klassevinner, i "mormor"-klassen. I min alder tar vi med oss alle oppturer med stor glede. Har jo litt lyst til å si girlpower også.
Takk til min elskede hoggestabbe og vannbærer som ikke vek fra min side der ute i varmen. Jeg kan ikke ha vært noe hyggelig å løpe sammen med i dag. 
Svein ble faktisk operert i skulderen på tirsdag, men fikk klarsignal fra kirurgen i går om at han kunne løpe et rolig maraton på lørdag. Stingene hadde grodd nok og han var "vanntett" igjen iht. kirurgen. Så da passet det kanskje bra at jeg la inn mormortempoet mitt.
P.S. Ringeriksmaraton er Norges største maratonstafett og en folkefest med 8-mannslag, 4-mannslag, 2-mannslag samt oss som løp hele distansen singel. Hørte rykter på start om at det var rundt 1.700 løpere totalt, men er ikke sikker. Et veldig bra arrangement på alle mulige måter.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.