Denne gangen føltes det som en seier å ha løpt halve Hornindal rundt!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jul 2022

Arild Bjarkø var den eneste fra klubben som prøvde seg på årets utgave av Hornindal Rundt. Det gikk ikke helt som planlagt, noe værforholdene får ta mye av skylda for.

Bildet er fra motbakkeløpet Blåfelden Rett Opp tidligere i sommer der han var soleklart eldste deltaker men likevel ble nummer 16 av 37 fullførende. 

Løpets hjemmeside
Resultater

En liten rapport fra Arild:

Hornindal Rundt kort oppsummert:
Arrangøren var maks uheldige med vær og snøforhold denne gangen. Det ble tur retur på 75 km. Det var ikke det at det var så veldig mye snø men svært hard og isete snø. Dagen før løpet ble løypa lagt om under Gulekoppen da de ventet store nedbørsmengder. Ca 10-20 min kortere tid og 150 hm mindre. 

Det som ble spådd av nedbør og vind stemte godt. Vi starta i et skikkelig drittvær og det hadde og regna hele natta. Det ble løpt i vann og gjørme rundt hele. De forkortet cut off tida til 7 t for de som skulle løpe det lange, men de som ville fikk godkjent 38 km ved halvløpt løp. En av dem ble meg. 

Jeg var helt nummen i tær og fingre på det værste med påfølgende kramper og......... med mye klær var det vanskelig å få noe flyt og følelse med løpinga. Men vi møtte da mange blide og oppmuntrende løpere med galgenhumor. Denne gangen føltes det som en seier å ha løpt halve Hornindal rundt!  Skryt av arrangøren som lot oss få løpe. Hvis ikke dette var tøffere enn tøffest så veit ikke jeg,- værre forhold kan det ikke bli!


Margrethe vant 38-kilometeren
Margrethe Fjetland løp inn til en soleklar seier på 38-kilometeren - som må være en av Norges desidert hardeste løyper kortere enn maraton. Hun løp på 5:48:57 og slo neste kvinne med over en time! Det var 26 deltakere i kvinneklassen.

- Løp Hornindalen rundt 38km i dag, som treningsløp før Stranda 100 i august. Hadde det utrolig gøy hele veien til tross for drittvær (kanskje ekstra pga det), en god bekreftelse på at jeg har gjort riktig ved og ikke legge løpeskoene på hylla., skriver Margrethe på facebook.

Margrethes målgang:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.