Nytt medlem: Espen Skyberg

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 4. Jul 2022

Espen Skyberg (46) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben. Espen - opprinnelig trønder - debuterte på ultra i RPL50 i 2018 (5:22), så formen var på topp allerede da.


Espen skriver:
Jeg var nettopp å løp The Wall ultramaraton i England. Der traff jeg tre glade løpevenner  fra Norge.  Etter en hyggelig prat i startområdet var jeg så heldig å løpe med en av dem fra start til slutt. Skritt for skritt. En av dem var Line Caliskaner. Hun så vi bare hælene på. I etterkant av løpet så fikk hun overbevist meg til å melde meg inn i klubben, så her er jeg.

Jeg har drevet med mye annen idrett, men i 2015 fikk svigermor inspirert meg til å begynne med løping. Hun er en ivrig maratonløper. Etter det har det blitt 7 maraton og en håndfull halve. Første Ultra var i 2018. Det var Romeriksåsen på Langs. Det ga mersmak og etter det har jeg løpt The Wall i England 2 ganger. Ellers er jeg veldig glad i å løpe i terrenget og fjellet. Spesielt når jeg er på ferie så lar jeg ikke sjansen gå fra meg dersom det er noen fjell i nærheten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.