Nytt medlem: Janne Balberg Kvisvik

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 28. Jun 2022

Janne Balberg Kvisvik (49) fra Stavern har meldt seg inn i klubben - på sin 49-årsdag. Janne har løpt ultradistanser siden 2014, så i ultrasammenheng har hun allerede mye rutine. (Bildet er fra fjellterreng ved Møsvatn)

Her ser vi Janne til venstre sammen med Line Caliskaner i midten og Marianne Årdalen (Eidanger IL) i England (The Wall) tidligere i juni.


Janne skriver:
Til bursdagen min i år (i dag) ønsker jeg, ifølge Line Caliskaner; å bli medlem i Romerike Ultraløperklubb. Definerer meg ikke som løper, men løper likevel og da helst ultraløp som stadig blir lengre. Gleden ved å kunne være ute og løpe i mange timer, gjerne sammen med massevis av hyggelige folk - både gamle og nye løpevenner er helt uvurderlig. Løp vel mitt første ultraløp, Ultrabirken, i 2014. Deretter har det blitt noen løp hvert år. Sist The Wall fra Carlisle til Newcastle. Liker best hardt underlag - les: asfalt og betongdekke. Så 100 miles på Oslofjorden Rundt og 24 timer på Bislett passer meg bedre enn terrengløp. Håper på mange flere år med løpeglede :-)

Janne Kvisvik til høyre sammen med Line Caliskaner i midten og Cathrine Lorentzen til venstre - før start på Oslofjorden Rundt i 2021. (Foto fra Lines fb-side)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.