Arne Martinus og Svein-Erik raskest av våre løpere i Stockholm Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Jun 2022

Vi finner seks løpere fra klubben i resultatlisten fra Stockholm Marathon, og raskest av av våre var Arne Martinus Lindstad med 3:19:42 og 686. plass. Fartsholder Svein-Erik Bakke (3:30) var som alltid fornøyd. (bilde fra Svein-Eriks fb-side) 

Stockholm maraton
Alle resultater

Men, Arne var ikke fornøyd, det var ikke hans dag: 

- Adidas Stockholm Marathon 2022. Ville gi det en sjanse og åpnet hardt, men skjønte fort at det ikke fungerte i dag. Kan ikke skylde på noe annet enn dårlige forberedelser og at det definitivt ikke var dagen for en rask maraton. Ingenting fungerte, men det setter jo dette tullet vi holder på med litt i perspektiv òg. Og det var mye fint å se på, og veldig trivelig å jogge (og tilogmed gå litt) i finværet. All ære til det fantastiske publikummet og arrangementet, Stockholm imponerer hver gang.

- 3:19 kan jeg ikke leve med, så jeg reiser litt skamfull hjem og har allerede meldt meg på til 2023. I dag var jeg ikke bedre. Svein-Erik var fornøyd etter 3:29:54 (brutto) - 3:29:07 netto. Han var 3:30 fartsholder.

- Stockholm Marathon. Takk for en fantastisk opplevelse og en folkefest på å høyde med det aller beste jeg har opplevd. En helt nydelig visuell løype, men også en hard løype med mange bakker. Her måtte folk virkelig kjempe i varmen. Så her måtte vi bare levere. 

- For en ære og glede å pace hele løpet sammen med løpemaskinen Emir Halalkic. Samarbeidet satt fra første meter. Det ble en kjempehyggelig tur. Vi kom i mål på stadion ca. 6 sekunder før bestillingen, så det får vel være innafor

Lise Lysfjord Pettersen (5:59:01):
- 42195 meter i Stockholms gater. Stockholm maraton i boks

Malin Ude von Schantz (5:04:45):
- Stockholm maraton; - du var fin, varm og litt mer kupert enn jeg hadde forestilt meg. Jeg var for så vidt ganske godt forberedt på å møte deg, men sola var til tider så steikende at jeg virkelig måtte mobilisere alle krefter underveis. Det var første gang jeg under et maraton valgte å stille uten drikke eller proviant, så jeg måtte stole på at jeg fikk det jeg trengte ved drikkestasjonene. Det var mange og gode stasjoner, men supersalt stor sylteagurk kunne gjerne vært erstatta med noen annet for min del. 

-Helgen har vært strålende med latter, cafe og restauranter, shopping og venninnetreff. Takk til alle som har sendt meldinger og som alltid heier på meg. Det hjelper alltid å vite at man har noen i ryggen. Nå er beina lagt høyt og det blir sen frokost før avreise til Oslo i morgen.


Torger Sollie (4:20:40).

Kameraten Kjetil har lagt ut dette bildet av Torger etter løpet :
- Når bestekompis har nailet maraton.  
-7 år siden sist.
- Da er det lov å chille litt på senga før dusj og middag.
- At vi deler dyne i en 140 seng er bare gøy. Vi bor jo på hotell!


Borge Røstum (4:35:56): - Stockholm Marathon check. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.