Ida og Marius med de beste resultatene da 8 fra klubben løp København Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 17. Mai 2022

Åtte løpere fra klubben (minst) løp København Maraton der 365 norske løpere var blant de 8500 som fullførte maraton. Ida Slorafoss imponerte med 79. plass i kvinneklassen som var 5. best av de norske kvinnene.

Raskest av våre løpere var Idas kjæreste, Marius Taugbøl, som løp inn til 3:03:50, som sterk tid til tross "bare" ga en 580. plass i herreklassen.

Kondis.no: Løyperekordene ble pulverisert i København Marathon

Knut Bøvre: Ikke det raskeste maratonet men du verden så gøy å løpe i Køben igjen

Svein-Erik og Torunn var pacere:

Svein-Erik skriver:
For. En. Herlig. Dag. Copenhagen Marathon på smilepuls i strålende vær, og en fantastisk stemning i gatene. København leverer, gang etter gang. Så da måtte vi levere som fartsholdere/pacere også. Håper vi klarte det på en god måte ute i løypa. 4 sek. før skjema i mål får vel også være rimelig innafor. Tusen takk alle sammen. Først yte, så nyte sto det på mange skilt ute i løypa. Så nå kan vi alle nyte litt i kveld. Ha en flott kveld.

Tone Yvonne som også var påmeldt endrte med å supportere søsteren:

Planen var opprinnelig at vi skulle løpe begge to, men jeg reponderte aldri på treningen, kroppen ville ikke. Siw derimot hadde veldig effekt og la en plan ut i fra det. Målet ble å løpe maraton på under 5 timer. Og i strålende vær gjennom Københavns gater, i jevnt og godt driv ble målet realisert. Siw løp i mål på 4 timer 57 min og 54 sekunder Gratulerer så mye med knallsterk løping og veldig bra trening i forkant