Leif Abrahamsen raskest av fire RU-løpere i Skogvokteren Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Mai 2022

Skogvokteren Ultra er en flott nykommer blant de norske terrengultraløpene, og lørdag 30. april ble det 88 km (3500 hm) lange løpet arrangert for andre gang med 94 startende og 75 fullførende.

Fire løpere fra klubben stilte til start, med Leif Abrahamsen som den beste med en 34. plass (38 av herrene) etter 14 timer og 10 minutter i Grenlandsterrenget. 

Line Caliskaner kom inn til 54. plass (14. plass i kvinneklassen) med 16:01.
Øistein Galaaen ble 62 med 17:06.
Nikolai Marken brøt etter ca 75 km.


Leif skriver på facebook:
- Skogvokteren ultra gjennomført 90,6 km og 3650 hm sier klokken. Dette er av snart 70 ultraløp det løpet jeg har kost meg mest med, fantastiske stier, nydelig utsikt fra toppene, super hyggelige funksjoner og ideelt vær. Jeg startet med konkurranse hode, men endret tilnærming 1/3 ut I løpet, føltes som blasfemi å stresse gjennom løpet når jeg uansett ikke har sjans til toppplasseringer på løp med så kort løpstid. Senket farten og hadde en fantastisk tur, jeg unnet meg faktisk også en 20 min powernap på den høyeste toppen i solskinnet. Kropp og bein føltes knallgode hele dagen. Kom inn på 14t 10 min på en 31 plass av 94 startende deltagere så det er sånn midt på treet presentasjon.


Line skriver på facebook:
- Opp og ned x antall ganger, over stener og røtter i time etter time. Slik kan man tilbringe en hel dag i løpeskoene. Med beste selskap av @jannekvisvik og snakk med andre fine løpere langs stien er det helt ok at det tar tid. Når man i tillegg treffer på en kollega, @torgeirsteinde, som dukker opp som troll av eske med både sjokolade og iste, da blir man ekstra glad. At han og hans kamerater hadde ekstra vann reddet oss da vi hadde misset en drikkebekk og det var langt til neste. Takk, du ble dagens store helt.

Planen for dagen var mange timer på føttene og ta det rolig uten stor belastning. (Ved å sette et par asfaltløpene ut i teknisk terreng løser det seg praktisk talt automatisk) 88,8 k, 3702 høydemeter ble forsert på 16:01:00. Hadde mye å gå på når vi nærmet oss mål og vi kunne legge inn en sluttspurt. 


Nikolai skriver:
#skogvokteren gikk ikke helt som planlagt. Sure bein hele veien, så det ble en mental tur. Utrolig flott og krevende løype. Bratt opp/ned, veldig teknisk og deilig steinur. 11 timer løping og 75 km ble det. Må opp i ringa, trene mer og riktig så er neste mål #nøsen 100km i Juni.


Interessant ellers var at løpet ble vunnet av en kvinne, en Fenre-løper:
1. plass Skogvokteren 2022


Alle resultater

Løpets hjemmeside
Facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.