DNF på Øyunn i TEC 200 miles: TEC ass...min evige tannpine

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Apr 2022

Øyunn Bygstad har prøvd seg på 200 miles i TEC tidligere, og gjorde et nytt forsøk sist helg. Men nei, det ble dessverre DNF nok en gang. Om vi tror hun vil forsøke igjen et senere år? JA!

Bare 1 av 8 startende fullførte årets TEC200, mens det var over 200 fullførende på øvrige ultradistanser på TEC. (Foto: Arrangøren)

Øyunn skriver etter løpet:
- Tusen hjertelig takk for all heiing❤

Alt gikk etter skjema de første 80 km. 
Så kom plutselig kvalmen, og det er ok. Det går jo over. -Men det gjorde ikke det denne gangen. Kastet opp alt jeg forsøkte å dytte inn mellom kl 23 og 07. Fikk ikke korrigert det. På @runstreakpodden skrøt jeg over at jeg aldri har langvarige problemer med magen, men det kan jeg trekke tilbake nå. Fikk presset inn 150 km før det nesten svartnet. Det var madrass og god pleie fra de fantastiske funksjonærene jeg har blitt så glad i etter 4 år!😅Nå har jeg sovet 3 timer og nettopp drikket kakao servert fra Caroline Jung Elgán . Den beholdt magen min. Jeg sitter her ute på en klappstol med deilig ullteppe i målområdet for å heie på Jakob Kallevik som løper 100-miles. TEC ass...min evige tannpineKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.