4 av 7 deltakere var fra klubben da Leif vant Koldbrann 99K

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 7. Feb 2022

Leif Abrahamsen er i oppkjøringen til legendariske Barkley Marathons, og sammen med coachen Sondre Amdahl gjennomføres både hard trening og ekstreme konkurranser. På kort tid har Leif oppnådd gode resultater både i "Järnbruket Ultra" og Spine Race - og helgen 4.-6. februar var turen kommet til et av Fulvio Øksendals "eventyrløp": Koldbrann 99K.

En feilnavigering mot slutten kunne kostet seieren, men Leif løp inn til seier 20 minutter foran de nærmeste konkurrentene etter 27 timer langs vinterveier og i terreng. Omtrent halve distansen måtte gjennomføres med truger.

Les om løpet på kondis.no - inkludert både arrangørens oppsummering og litt oppsummering fra vinneren selv: Leif Abrahamsen seiret i Koldbrann 99K etter 27 timer i snø

Det var 7 deltakere, og utrolig nok kom alle til mål - noe som nok skyldes bedre værforhold og mindre snø (!) enn arrangøren hadde kalkulert med.

Fire av deltakerne var fra klubben, og i tillegg til Leis seier ble det 4. plass på Håvard Huru Bergene, delt 5. plass på Øystein Jack Næss og 7. plass på Jørgen Grøndal.


Håvard (Foto: Fulvio Øksendal)

Øystein Jack Næss (Foto: Fulvio Øksendal)

Jørgen Grøndal. (Foto: Fulvio Øksendal)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.