Nytt medlem: Ole Engen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 13. Sep 2021

Ole Engen (38) fra Fenstad i Nes har meldt seg inn i klubben. Noe kjent med navnet? Ja, det er altså undertegnes sønn. For 20-30 år siden løp vi masse o-løp sammen, men at han skulle følge etter til ultraløperklubben har ikke ligget i kortene de siste 15 årene.

Optimistgammelns blogg 9. september: En dag for minneboka for far og sønn!

Etter mange år med alt for mange kilo på kroppen har han nå halvert vekta,  begynt å trene regelmessig og ikke minst fått troa på å bli ultraløper - som fatter'n. 

En første "test" var turen vi hadde sist uke fram til CP1 i Romeriksåsen på langs. Konklusjonen var at dette kunne han fullført allerede nå - og i 2022 er målet at vi står på startstreken samtidig (men gamlefar blir knust i konkurransen, selvsagt!). 

Det er ikke helt vanlig at noen melder seg inn i ultraløperklubben før de har løpt et eneste løp, men selv om han og samboeren (som har vært like flink på slankefronten) skal løpe Norgesløpet senere denne måneden - er det ultraløp som skal gi Ole den ultimate mestringsfølelsen. Det spørs om han klarer å vente til juni 2022?Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.