Ingrid Lid vant suverent i tøffe Hardangerjøkulen Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Jul 2021

Ingrid Lid vant kvinneklassen suverent i tøffe Hardangerjøkulen Ultra denne helgen. Hun gjennomførte det 95 km lange løpet på 13:54:06, og distanserte nærmeste konkurrent, Martha Teigen Varanes, med 48 minutter. (Privat foto)

Sterke Therese Sjursen ligger på tredjeplass når dette skrives - sent lørdag kveld er halvparten av de 67 deltakerne i mål. Ingrid er den eneste fra klubben som deltok i løpet.

RESULTATER

LØPETS HJEMMESIDE

Ingrid var naturligvis fornøyd med løpet, og det er en imponerende prestasjon sett på bakgrunn av det hun har gjennomgått de to siste årene.

Ingrid-selfie i fantastisk natur...

Etter løpet skriver hun på facebook:
- Følelsen av å gjennomføre og å vinne i ultratrail, etter det jeg har vært igjennom - det er en ubeskrivelig følelse og kan ikke forklares. Det må føles! Etter femurfraktur i juli 2019, har jeg lagt stein for stein for å bygge fjell. Noen steiner er små andre er store. Noen steiner måtte jeg slite lenge med å få på plass, andre gikk det lettere med.

Og tilslutt så handler det om helheten som skal skape det bunnsolide fundamentet. Det mangler mye enda. Men det er sterkere og stødigere enn noen gang og det tåler å bære vekten av meg selv - denne gangen rundt Hardangerjøkulen Xtremeidfjord Ultra.

Første plass damer: 95km 3500 Hm. 13 t 54 min 🏆
Tom Erik Halvorsen vant herreklassen med vanvittige 10.56 🏆
- Jeg løp med to fabelaktige gode herrer - Mathieu Bocchi og Helge Skoglund - fantastisk selskap gjennom nesten hele løpet og vi løp sammen inn til mål. Tusen takk til arrangører for fantastisk arrangement, og min mamma Grete Irene som alltid stiller opp!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.