Nytt medlem: Charlotte Rübberdt

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 25. Mai 2021

Charlotte Rübberdt (46) fra Nesodden har meldt seg inn i klubben. -Dette her jeg egentlig tenkt på i mange år, men nå endelig håper jeg å bli medlem av Romerike Ultraløperklubb, skriver hun - og nå er hun altså medlem.
 

Charlotte om seg selv:

Jeg bor på Nesodden i Viken med mann, to barn og en hund.

Jeg har løpt, med ujevn intensitet, i ca 8 år, men jeg har lært at løpingen er veldig viktig for meg både for helsen og for gleden. Jeg har greid å inspirere mannen til å bli løper også, og det gjør det bare enda morsommere og lettere å prioritere inn løpingen:) 


Sammen med to andre har jeg startet opp Nesodden Trail Running hvor vi kjører faste løpeturer hver onsdag på stier, i tillegg til å invitere til f.eks. langturer. Alle er velkommen! Vi er ikke en offisielt registrert klubb/team, men det vil være et klubbnavn jeg vil bruke i en del sammenhenger. Men når jeg melder meg på ultraløp, blir det som Romerike Ultraløperklubb-medlem. I andre kortere løp, spesielt lokale løp her på Nesodden, så blir det kanskje som Nesodden Trail Runner (har ikke helt tatt stilling til det ennå). 

Jeg løper fortrinnsvis terreng-, fjell- og ultraterrengløp og fra nå til og med som medlem av en ekte ultraløperklubb!

Sitter i skrivende stund og teller på knappene om jeg skal melde meg på Salomon Xreid Femunden i slutten av juni. Jeg er påmeldt Molde 7topper Ultra 11. sept. og selvsagt også Romeriksåsen på langs (men dessverre, etter at det ble flyttet til 4. sept., har jeg ikke muligheten til å delta😢). Løpskalenderen for i år er fortsatt under utarbeidelse, men løpeturer i Møre og Romsdal og nedover mot Loen i hele juli er noe jeg virkelig ser frem mot! 

Vennlig løperhilsen Charlotte


Runners World hadde en reportasje om Charlotte i 2017: Naturlig løpeglede i norsk natur
I Kondisreportasjen fra Romerikeåsen på langs 2016 er det bilde av en "småskadet" Charlotte:

FU4A0949_Charlotte_Rubberdt_knesår (640x427).jpg

Charlotte Rübberdt fra SAS Institute blør fra kneet, men noen store skader hørte vi ikke om denne dagen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.