Nytt medlem: Ida Tidemand Slorafoss

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Apr 2021

Ida Tidemand Slorafoss (33) fra Kongsvinger har meldt seg inn i klubben. På de tre årene etter at hun startet å jogge har hun allerede rukket flere maraton- og ultraløp. Bildet viser Ida med medaljen etter fullført GUT Ultra i fjor (Grep Grenlandsløpet). 

Ida er forresten den 400. løperen som melder seg inn i klubben. Vi har selvsagt også hatt utmeldinger på de 11 årene, så netto er vi nå 280 medlemmer.

Ida i Kongsvinger maraton i fjor. (Foto: Janne Slorafoss)

Ida om seg selv:

Jeg er ei jente på 32 år, bosatt på Kongsvinger. Jobber som lærer på Eidskog Ungdomsskole, og har både løping og hestesport som hobby. 

Startet å jogge  sommeren 2018 etter å ha sett København maraton mai dette året. Med mål om å fullføre der selv i mai 2019. Med litt ekstra trening gjennom de neste månedene ble jeg bitt av løpebasillen. Høsten 2018 og året 2019 løp jeg flere halv- og helmaraton. Løp mine første ultraløp i fjor: Bislett 50k, Enivest Sunnfjord Ultra, GUT, Skåbu fjellmaraton (57km). 

På planen i år står Molde7topper NM i terreng ultra, Enivest Sunnfjord Ultra, Blefjell, muligens GUT og Skåbu. Om man holder seg skadefri! Også står jeg på venteliste til Rondane 100, så håper virkelig på å komme med der. Det er det store målet, om å en gang fullføre en 100 miles!

Ida og kjæresten Marius etter fullført Key West Marathon i 2019. (Privat foto)

Ida på facebook
Instagram: slorafossida


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.