Nye medlemmer: Konstanse og Kjetil Raaen

Postet av Olav Engen den 4. Jan 2021

Konstanse (15) og Kjetil Raaen (46) fra Lier har meldt seg inn i klubben. Det er altså snakk om far og datter, og Konstanse blir vårt yngste ordinære medlem (16 år i februar).

Kjetil var også medlem i klubben fra 2010-2013, og får tilbake medlemsnummer 24.

Kjetil har sendt oss denne beskrivelsen:

- Konstanse er ei aktiv og løpeglad jente på 15 år. Hun spiller fotball og bandy aktivt og har alltid vært glad i løpeturer. Vi er i gang med en "løpestreak" og har nå 61 dager på rad med løp. Hun har som mål å løpe en rolig og sosial 6-timer eller backyard i løpet av året sammen med sin far. 

- Kjetil var en aktiv ultraløper og medlem i RULK fra 2010 - ca. 2015. Jobbet på Löplabbet ved siden av studier i samme tid og løp flere ultraløp med 24 -timers i Skövde og Oslo S - Hamar S som store høydepunkt.  Skulle gjøre comeback i fotball 2015 og påfølgende skader stoppet løpingen noen år. Tilbake på landeveien nå ved siden av å spille aktivt bandy på vinterstid. Har samme mål som Konstanse samt løpe/gå et 24 timers igjen. Gleder meg til å bli med i RULK igjen både som løper og som funksjonær. 

Konstanse og Kjetil på bandybanen. (Privat foto)

8. mai 2010 løp Kjetil (orange jakke) ultradistanse for første gang. Les om turen på Gammelns blogg: Ultratur, kyststien

Litt senere på året var det klart for maratondebut for "rockeren". (tekst fra Kondis.no etter Skogsmaraton 2010, foto: Olav Engen):

- Kjetil "Black Gnat" Raaen fra Romerike Ultraløperklubb debuterte på maraton med 4.27.28. Det gikk greit til 30 kilometer, men derfra ble det masse krampeproblemer på den tidligere fotballspilleren. Han har forresten løpt lenger på trening, 8.mai i år var han med noen garvede ultraløper på 50km+ på Hurumlandet - ikke helt uten kramper på slutten av den turen heller. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.