Therese Falk har meldt overgang til Hareid IL per 1.1.2021

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 7. Des 2020

Therese Falk har meldt representasjonsovergang til Hareid IL fra og med 2021. Hun har vært medlem i  Romerike Ultraløperklubb fra november 2013. Etter syv år med masse suksess ønsker hun nå å representere klubben på hjemstedet, der hun har sine røtter. Suksessen vil nok fortsette der. Og vi vil nok møte Therese på løp like ofte som før.

Vi bruker ikke å omtale utmeldinger, men gjør selvsagt et unntak for Therese som har skaffet klubben så masse flott oppmerksomhet både gjennom sine resultater og sin utstråling. Vi har vært stolte av å ha Therese i klubben, og vi forstår godt at Hareid IL også er stolt over å få Therese til klubben.


30. november skrev klubben på facebook:

Ny gladnyheit! 
Therese Falk kjem "heim".
Vi i Hareid IL er svært glade for at Therese Falk har valgt å melde overgong til Hareid IL. 
Vi vonar at dette er til inspirasjon for alle i og rundt Idrettslaget. Therese satte nyleg ny nordisk rekord under 24 Hours in Hell på heile 251, 452km. Ho er også nominert til årets norske friidrettsutøvar for 2020. Vi satsar på mange gode resultat frå Falk dei komande åra og ynskjer henne hjartans velkommen i klubben.


Samme dag skriver Therese på sin fabebookside:

Då er eg komen heim.
I dag har eg blitt Hareid IL- utøvar.
Det var på tide. Vikebladet Vestposten og andre lokalaviser har fulgt meg tett dei siste åra, og eg har kjent meg heia på av lokale Hareidsdølingar heile den tida eg har sprunge. Så det å melde overgang til Hareid IL var eit enkelt val. Eg har hatt ei fin tid i RULK, og takkar for 7 fine år. Men eg er Hareidsdøling, og ein stolt ein.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.