Therese Falk er kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 1. Des 2020

Therese Falk var nominert til prisen Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge 2020 i konkurranse med blant andre Hedda Hynne og Karoline Bjerkeli Grøvdal. I dag ble det klart at når over 8000 stemmer var telt opp var Therese stemt fram som vinner - altså som Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge!

Bildet over kunne vært tatt i dag, men er fra Ringerike 6-timers i 2017. Godt inspirert av den som ble kåret til Årets mannlige friidrettsutøver i Norge 2020, Karsten Warholm. (Foto: Hans Edgard Rakeie)

Vi gratulerer masse og viser til nyhetene på kondis.no: 

  • Therese Falk er kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver
    • For første gang var en ultraløper nominert til en av friidrettens priser, og Therese Falk ble ikke bare nominert; hun gikk helt til topps i folkets kåring av Årets Kvinnelige Friidrettsutøver
  • (K+)Therese løp som en jente og ble kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver
    • -Jeg hadde aldri drømt om å løpe over 250 kilometer, sier Therese. -Målsettingen og drømmen har vært å komme over 240 kilometer, som jo også er utrolig langt. Likevel var det over 250 kilometer hun løp i september, og nå er hun for den prestasjonen kåret til Årets kvinnelige friidrettsutøver i Norge. -Dette er veldig stas for ultrasporten, akkurat som det er en anerkjennelse av min prestasjon, sier Therese som skryter av et raust og fint miljø blant ultraløperne. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.