Nytt medlem: Eivind Killengreen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Nov 2020

Eivind Killengreen (47) fra Oslo har meldt seg inn i klubben. Han har jo vært i kulissene og mer enn det, helt siden kona Tone Yvonne meldte seg inn i 2015. Nå ble gruppepresset i heimen for stort, og innmelding dukket omsider opp i innboksen.

 

Eivind om seg selv: 

"Etter passerte 47 år og aktivt ikke-medlem i mange år var det på tide å gi etter for gruppepresset i heimen og ta steget fullt ut og melde meg inn i en organisert idrettsforening, drøye 25 år siden jeg sist var medlem av noe slikt. 

Ungdomstiden gikk med til langrenn og orientering. Deretter en lengre pause frem til et ublidt møte med midtlivskrisen for rundt 10 år siden - man ser seg i speilet og tenker "shit! hvem er det der...." En ting er ihvertfall sikkert, det mentale bildet av en sprek og ung mann får seg en alvorlig knekk når man putter ny matchvekt i joggesko etter 15 år på sofaen. 

Siden den første benhinnebetennelsens inntreden (hørte jeg noen si Asics Kayano?) har det hele utviklet seg fremover til minimalistiske sko med null-dropp. Har svært god erfaring med å være support på ultraløp (Bislett 24 support er ingen lek), og har etter hvert kommet meg gjennom diverse ultra-sprint-distanser på 50-ish km. Du finner meg nederst på resultatlisten ;) 

Coronakrisen ble feiret med opptil flere virtuelle konkurranser, løping etter Maffetone-metoden og begynte på en runstreak - per dags dato 153 dager i strekk. Med en mildt sagt usikker fremtid hva gjelder corona-restriksjoner har jeg ingen bestemte mål for 2021, utover å løpe lenger og forhåpentligvis raskere enn før, og med mer vekt på eventyrløping."

Eivind på en bike-run fra Beitostølen opp BItihorn og tilbake sammen med Tone i 2018.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.