Therese Falk vant Maratonkarusellen i Bergen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Okt 2020

Therese Falk har vært i Bergen og løpt Maratonkarusellen, og ingen av de 13 kvinnelige konkurrentene klarte å holde følge med Therese. Hun vant løpet på 3:16:30 og var over 6 minutter foran Kristin Husby på 2. plass. (Foto: Arne Dag Myking)

Om seks uker skal hun tilbake til byen mellom de syv fjell for å løpe NM 100 km i de samme løypene som maratonkarusellen. Therese er tittelforsvarer etter at hun vant NM100 på Bryne (Undheim)  i 2018.

Kondisreporter Arne Dag Myking intervjuet Therese etter løpet:

Therese Falk kommenterte løpet sitt slik etter målgang:

– I dag var det veldig tungt, jeg var litt usikker på om jeg skulle stille i det hele tatt. Jeg har nemlig noen fine kuler på akilles-senen, så jeg går som en full sjømann.

– Det gjør vondt, men planen var å prøve og så heller stå av halvveis hvis det ble for låkt (sunnmørsk for vondt). Men det gikk greit altså. Men jeg tror alt kan springes av bare det blir langt nok!

– Men jeg får se hvor lurt det er i løpet av uken.

Og Therese er begeistret for Maratonkarusellen:

– Og jeg er også nødt til å skryte av Maratonkarusellen i Bergen, den er helt fantastisk. Selv i disse tider så klarer de å levere et fantastisk arrangement med de samme fine folkene i løypa, god stemning og perfekt springevær.

– Det er veldig, veldig bra, jeg elsker Bergen og Maratonkarusellen!

Og da kommer det en representant for arrangørene som er snar med å bryte inn:

– Vi elsker deg óg!

Se hele reportasjen på kondis.no:
Therese Falk og Mathias Sæten vant helmaraton i Maratonkarusellen i Bergen


Therese sammen med Jan Wilhelm Werner, mannen bak den legenariske Jernmannstatuetten. (Foto lånt fra Thereses fb-side).

Therese skriver på fb-siden sin: 
Maratonkarusellen i Bergen 
At de klarer å arrangere er så gjennomført godt og trygt løp er bare imponerende. Takk!
For min del var det vondt og tildels tungt i dag. Er glad jeg orket å løpe hele, selv om det første jeg tenkte da jeg sto opp i dag var "Hvorfor kan ikke jeg være som folk flest, og bare kunne ta det rolig en lørdags morgen for en gangs skyld..." Men så er jo #maratonkarusellen så full av fine folk at det hadde vært dumt å stå over. Selv om akilles er hoven og sår, og selv om jeg egentlig er sliten i kroppen og bare har lyst å sove.
Glad for seier, men viktigst var at kroppen og spesielt akillessenene holdt. Og tiden 3.16.30 er helt greit. Det var akkurat så god jeg var i dag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.