Nytt medlem: Anne Woldmo

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Okt 2020

Anne Woldmo (49) fra Harestua har meldt seg inn i klubben. Det skjedde 6. oktober. Dagen før var hun på ultralang tur med en av klubbens absolutte veteraner: - Jeg hadde en fantastisk tur sammen Gunnar F. i går langs Romeriksåsen, og det ble temmelig nøyaktig 50 km takket kyndig stiføring fra Gunnar. 

På kondis.no i mars, der hun skrev to blogginnlegg om Amatørens betroelser i Koronakrisen, presenteres hun slik: 

Anne Woldmo (49) er en glad amatørløper. Tidvis litt skadet og veldig sur, tidvis ikke skadet og veldig blid. Hun er hypersosial, hvilket kan være en prøvelse for dem rundt henne. Hun bor med mann, datter og bikkjer på Harestua, Hadelands perle (men til hennes store skuffelse er det ingen av dem som løper!). Hun begynte å løpe i 2014, og har nettopp begynt å snuse på maraton. Anne er opptatt av at løping og trening er forebyggende folkehelse (unntatt når man er skadet da), og hovedfokus er å spre treningsglede.  

Amatørens betroelser i Coronakrisen (ABC del I)
Amatørens betroelser i Coronakrisen (ABC del II)

Anne er altså en ivrig løper og initiativtager til Kondistreninga Harestua som startet opp i april og allerede har 160 medlemmer. Hun ble også tidligere i år valgt inn som varamedlem til Kondis' styre.

Anne på facebook: www.facebook.com/annececilie.woldmo 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.