Nytt medlem: Vidar Bakkelund Pettersen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Okt 2020

Vidar Bakkelund Pettersen (40), Harstadværing bosatt i Slemmestad i Asker har meldt seg inn i klubben. Han trives best på turer over 20 kilometer og med å brygge sitt eget øl.

Bildet er fra Oslo Maraton i fjor der han løp på 3:25. I år har han blant annet løpt maraton på 3:14 i Ringerike 6-timers. I begge disse løpene representerte han Østskogen Bryggarlaug.

Vidar om seg selv:
Jeg heter Vidar og er pr dags dato 40 år. Startet å løpe så smått i 2011-12 og så har det ballet på seg etter hvert. Målet har alltid vært å øke distansen og fart. Men det er de siste tre årene jeg har begynt å løpe maraton og lengre distanser. Målet mitt i år er 4000 løpte km, noe som jeg er godt i rute til, og et løp/distanse på 80+ km. Løp Eco 80 traseen i år på dagen løpet skulle gått. Til neste år er målet 100 miles. Det får vi se hvordan går med tanke på at alle løp jeg har vært påmeldt i år har blitt flyttet til neste år. Jeg liker å løpe for å ha det gøy og egen trivsel. Det skal være lystbetont. For meg betyr det at løpingen ikke er knyttet til noe program. Det er lite intervalltrening feks. Trives best på turer over 20 km. Er glad i å løpe sammen med andre som har gleden av løping som meg selv. Er også glad i øl og har et mikro bryggeri i garasjen hvor jeg sammen med noen andre brygger sesongbasert øl. Spør du meg er det i grunn to hobbyer som går godt sammen. :) Jeg kommer opprinnelig fra Harstad men har trekt sørover og bor nå i Slemmestad med kone og to barn.

Instagram - virrevidar
facebook: https://www.facebook.com/vidar.pettersen.12


Vidar har ikke alltid hatt langt skjegg. Dette bildet tror vi er fra da han vant Røykenmila i 2014.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.