Nytt medlem: Sigrid Vedde Kroken

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Okt 2020

Sigrid Vedde Kroken (21) fra Langevåg har meldt seg inn i klubben. Innmeldingen fikk vi 25. september, og i lokalavisene ser vi at hun to dager senere var på skikkelig langtur i fjellet: 

"Denne helga forserte Sigrid Vedde Kroken og Thomas Riis heile fjellkjeda rundt Ørstafjorden til fots. På turen fekk dei med seg både soloppgang og solnedgang" (saken er åpen bare for abonnenter).

Den nesten 15 timer lange turen (57 km 5000 høydemeter) er lagt inn på FKT (fastest known time) som rekord Ørstafjorden Rundt.

Tidligere har hun kløpt Har løpt blant annet Torvikbukt 6-topper, Hornindal Rundt, Molde Ultra, Tromsø Skyrace og litt diverse motbakkeløp. I år har fokuset vært på trening og langturer i fjellet, men hun håper å få til noen løp til neste år! 

På dette spørsmålet fra Sigrid var selvsagt svaret ja:
Glemte helt å høre om det faktisk er mulig for oss i en annen del av landet å bli medlem? Hadde vært artig å vært medlem av et «likesinnet» miljø, selv om det blir vanskelig å delta på noen fellestreninger. 

Sigrid om seg selv:
Jeg er en 21 år gammel jente som holder til på Sunnmøre. Bruker Sunnmørsalpene som treningsarena, samtidig som det blir en del asfalt-løping når vinteren kommer for fullt. Har deltatt på forskjellige fjelløp i ulike distanser og trives godt med det. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.