Siri Bergfald totalvant Skullerud Backyard Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Sep 2020

Siri Bergfald var eneste kvinne av de 10 deltagerne i tidenes første Skullerud Backyard Ultra, men hun var også den eneste som fullførte 7 runder = ultradistanse. På bildet ser vi Siri kommer inn etter en av de første rundene. (Foto: Karianne Ekern)

Selve løpet var nok en godt bevart hemmelighet for de fleste. En stund var det en fb-side oppe, og det var omtalt på podcasteh Captare og også nevnt på fb-gruppen løpeprat.

Siri vant altså med 7 runder i den kuperte løypa fra Skullerudstua i Østmarka.

Vi fikk vite om dette gjennom en epost fra Karianne Ekern:
- Jeg tenkte jeg skulle tipse om dette lille løpet som gikk på Skullerud i dag, siden Siri Bergfald, som er RULK-er, vant løpet. Det gikk i en kjempefin men tøff runde på Skullerud. Løypa går mest på sti, har noe grus, og 187 høydemeter per runde. Det var så vidt jeg vet 11 deltakere (og 2 hunder), 10 menn og Siri. Hun vant med 7 runder (og 46,9 km). Forhåpentligvis gjentas løpet neste år, drister meg til å påstå det er den fineste backyard ultra-løypa, skriver Karianne.

Pause før neste runde. I tillegg til Siri ser vi blant annet arrangøren Rasmus Røder Jessien i rød trøye til høyre. (Foto: Karianne Ekern)

Løpets hjemmeside

Resultater


Omtale av Siri i forbindelse med innmeldingen i mai: Nytt medlem: Siri Bergfald


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.