Arne Martinus Lindstad vant Anholt Marathon - igjen!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Sep 2020

Arne Martinus Lindstad har løpt det særegne Anholt Marathon flere ganger, og vant i år for tredje gang (?) tror vi. Han skriver jo ikke på facebook at han vant, det måtte vi selv finne ut! (På bildet ser vi Arne Martinus sammen med vinneren av kvinneklassen på 10 km, hans kjæreste Maja Atterstig.

Hvor Anholt er? Midt i Kattegat!

I år løp han den langt fra lettløpte løypa på 3:03:05, ny solid pers i den løypa. Det ga en suveren seier blant de 27 deltagerne på maraton, en halv time foran nestemann!
RESULTATER


Arrangøren skriver selv om løpet:
Anholt Marathon - verdens smukkeste løb - er ikke blot et almindeligt maraton, men et "ørken" maraton igennem Nordeuropas eneste "ørken" ud til Anholts smukke fyr og tilbage langs en af strandene, for derefter at løbe på halvmaraton ruten. Halvmaraton- og 10km ruten der for 3. år i træk foregår på det bakkede terræn på øens vestside, som er sand, grus, græs og asfalterede veje. 

Løpets facebookside
Løpets hjemmeside


Arne Martinus skriver på facebook:
Anholt marathon 2020 - måtte snurre rundt noen runder her i år også. God følelse og godt løp, mye vær, men fine løpeforhold. Anholtpers med 7 minutter. Nå har solen tittet frem, og det er tid for bok og øl. Stor takk til @moabjornson, @albertinenordby og de fantastiske frivillige (som var ute i regnet i timesvis. For et herlig arrangement. Skål!

Arne Martinus i raske sko!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.