Stor trafikk fra nord til sør i Romeriksåsen på langs

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 27. Aug 2020

I går var det hele seks løpere som fullførte Romeriksåsen på langs på en vanlig onsdag. Gunnar Fæhn og hans to nyinnmeldte døtre var den ene trioen på tur. Per-Einar og to kamerater utgjorde den andre trioen, og debutanten av dem meldte seg inn i dag.

På bildet ser vi Ragnhild Hertzenberg Fæhn, Gunnar Fæhn og Sigrid Marie Fæhn Oftebro øverst, og Per-Einar Roth, Tor Inge Skau og Tommy Lennartsson nederst.

Dermed var det tre medlemmer på tur på en hverdag med strålende sensommervær. Tre av dem altså nyinnmeldt denne uka. 

Hittil har vi 31 registreringer på 30 løpere (Gunnarx2) i årets virtuelle RPL50. Kan vi klare 20 til i september?

Gunnar sendte denne meldingen etter turen:
- Må bare meddele. Flott tur i dag. Temmelig spesielt å gjennomføre med to døtre. Og litt overraskende at vi kom i mål sammen med Per-Einar Roth og to løpere han hadde fulgt på turen. Stor opplevelse for unge og gamle! Sleit litt med batterikapasiteten til klokkene og løp litt feil en gang, ellers alt perfekt!

-Må bare få legge til. Per-Einar Roth med to følgesvenner passerte oss da vi hadde to hundre meter igjen. De hadde brukt 2,5 timer mindre enn oss, men så hadde de ikke en olding å dra på!

Ragnhild og Gunnar.

Sigrid Marie og Gunnar.

Kryssing av Smalgjermenningen.

Tommy skriver på facebook:
-Mitt første ultra maraton - Romeriksåsen på langs 50 km. 
-Stort takk til mentor
Per-Einar Roth
, uten deg hadde det ikke vært mulig. Og stort takk til Tor Inge Skau, dere gjorde turen til en fantastisk opplevelse. En ære at få løpe mitt første ultra sammen med dere.

Tommy og Tor Inge ved Skomakerputten.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.