Kristins Runde 13. september endres til vituelt klubbløp med frist 31. oktober.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Aug 2020

Vi har tidligere annonsert at vi skal arrangere et klubbløp i Kristins Runde" 13. september. Dersom dette skal bli aktuelt må noen melde seg som arrangør. Undertegnede har ikke anledning til å arrangere dette på den annonserte datoen, på grunn av skade og derav flytting av ferie.

Dere skal likevel få mulighet til å løpe Kristins Runde i år og kvalifisere til den særegne beltespenna. Dere kan løpe når dere vil fram til utgangen av oktober, og rapportere inn resultatet til undertegnede på epost olav@samgla.no 

Vi gjør altså dette om til et virtuelt løp med fritt starttidspunkt, men håper er jo at flere samler seg via klubbens treningsside på fb.

Disse startet på Kristins Runde 27. juni: (fra venstre) Tom Johannessen, Knut Ivar Paalsrud, Per-Einar Roth, Erlend B Jenssen, Henriette Brynthe, Liss Johansen Vallestrand, Torbjørn Ruud, Neil Dreiland, Marit Ann Laulo, Terje Rundhaugen, Hubert Jacobsen og Hilde Johansen. (Hilde-selfie) 

Fra nå til 31. oktober
Løypa startet de siste årene fra Tverrsjøstallen, men dere kan starte hvor dere vil langs løypa bare dere løper hele runden. Flørste året gikk løpet fra Svartbekken p-plass ovenfor Harestua, og året etter ved Mylla. Disse alternativene gjør at du er tidlig ferdig med terrengpartiene/toppene, og følger skogsbilveier til mål slik at de siste timene blir på skogsbilvei i mørket dersom du ikke rekker alt i dagslys.

17.oktober?
Det kan bli aktuelt å arrangere et løp 17. oktober, men siden det da er kortere dager vil det være praktisk å starte ved Mylla, slik at de siste timene blir på skogsbilvei i mørket. Kommer evt. tilbake til dette.

Tidligere omtale:
12 løp Kristins Runde 27. juni, nytt løp søndag 13. september

LØYPE:
KR_nord 001.jpg
KR_soer 001.jpg
Loypebeskrivelse_KR_2011.pdf
Kristins-runde.gpx
Kristins-Runde_Rune_Ougland_juni2020.gpx


KRISTINS RUNDE
I seks år, 2008-2013, arrangerte klubben «Kristins Runde» 50 miles over alle Nordmarkas 700-meterstopper. På klubbens hjemmeside finner du info om KR og de 6 løpsårene på siden for «tidligere nyheter» Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.