Nytt medlem: Sven-Inge Bergheim

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Aug 2020

Sven-Inge Bergheim (48) fra Bergen har meldt seg inn i klubben. På bildet er han sammen med Isabel Aarnes på Steinsland Bygdemaraton.

Sven-Inge om seg selv:
- Jeg er mann bosatt i Bergen. Jeg bruker byfjellene her aktivt til trening, og nyter virkelig stillheten og roen oppe i fjellene her.  Samtidig trener jeg litt på bane med kamerater. Jeg løpte mitt første maraton løp i Stavanger maraton august 2009. Jeg begynte å trene igjen i februar 2009 etter nesten 20 år uten trening. Siden da har jeg løpt ca 2 maraton løp i året og trent 1-2 ganger pr uke. Fra mai 2019 økte jeg treningsmengdene til ca 4 ganger pr uke, og nå ligger jeg på rundt 6 maratonløp i året.

De fleste løpene har vært i Oslo ( blant annet Oslo maraton 9 ganger), og jeg har møtt mange hyggelige og inspirerende løpere opp gjennom årene. Spesielt Marianne Følling, Isabel Aarnes og Jeanette Solvang har vært motiverende  bekjentskap, og de bidro nok til at jeg har satset mer på løping.

Jeg har tenkt lenge på å melde meg inn i klubb, og Romerike Ultraløperklubb virker som en fin klubb å være i. Gleder meg til å bli medlem.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.