Nytt medlem: Lars Erik Brecke

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 30. Jul 2020

Lars Erik Brecke (47) fra Skedsmokorset har meldt seg inn i klubben, ikke helt uten påvirkning fra et annet av våre medlemmer. Bildet er fra Romeriksåsen på langs 18. juli (Foto: Lars W Møller)

Lars Erik om seg selv:
- Jeg er 47 år, opprinnelig fra Lørenskog, og har alltid har likt å løpe. Det har blitt mange maraton, halvmaraton og 10 km opp gjennom årene. Synes det er gøy å være med på løp og kjekt å ha et mål å trene mot. Har en barndomskamerat som er medlem i Romerike Ultraløperklubb, Lars Møller, som jeg har løpt mye sammen med siden tenårene. 

- Det ble imidlertid først i 2020 at jeg startet med ultra, første gang 62 km fra Moss til Hvervenbukta langs løypa til Oslofjorden rundt og nylig 50 km i Romeriksåsen på langs. For min del har 10 km vært favorittdistansen tidligere, men ultra har definitivt gitt mersmak og jeg regner med å løpe flere ultra løp i fremtiden.

Lars har lagt ut dette bildet på facebook der han skriver:

- Våt kosetur, men perfekt løpevær. Tok sin tid grunnen føret og en lei skade på medfølgende ultralærling Lars Erik Brecke - som imponerte med sin andre ultradistanse. Kudos! Han melder seg nå inn i Romerike Ultraløperklubb. 

 - bare å trykke opp medaljer. (Foto: Lars Erik Brecke)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.