Sunnfjord Ultra var definitivt ikke et løp for asfaltdronningen

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jul 2020

Sunnfjord Ultra starter riktignok med 33 km på vei, så langt var alt vel for asfaltdronningen Isabel Aarnes. Deretter møtte hun de kanskje 20 tøffeste kilometerne hun noen gang har løpt.

- Sunnfjord ultra 53 km, 1.halvdel=3t, 2.halvdel=6t, PB i positiv splitt, våt fra start til mål i regnet. 20 siste km var svært krevende med myr, gjørme, stein, glatte svaberg, kryssing av store bekker, gå i bekker og klatring ned en "juv". Definitivt ikke et løp for asfaltdronningen! Gråt da jeg skulle ned det "juvet" i redsel. Men kom igjennom tilslutt. Tusen takk for turen og hjelpen underveis Thomas (kjæresten), skriver Isabel på facebook.

Bildet: Isabel og Thomas kom seg vel gjennom løpet og i mål etter 8 timer og 56 minutter. (Foto: Alf Vidar Snæland)


Halvannen time tidligere (7:13) kom en annen asfaltspesialist i mål, for dette var ikke favoritt-terreng for Therese Falk heller.

- Kim fra Danmark koste seg i terrengdelen. Selv elsker jeg asfalt! Om du er nysgjerrig på hvor vilt @sunnfjordultra faktisk er, og hva jeg «led» meg gjennom, så se filmen til Kim. Utrolig bra laget, og beskriver Sunnfjord Ultra godt. Veldig godt! - skrev Therese på facebook.

På bildet ser vi Therese sammen med Christoffer Ladstein i Førde sentrum før start. (Bilde fra Christoffers fb-side).

Se også reportasje fra Sunnfjord Ultra på kondis.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.