Einar Hagemann med Norges første ultraløp i en bobbane

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 16. Jun 2020

Einar Hagemann elsker å gjennomføre litt (veldig) annerledes ultrastunts. Mandag 15. juni løp han 16 ganger opp/ned bobbanen på Hafjell, etter å ha varmet opp med 5 ganger opp/ned Skuggenatten åtte dager tidligere.

Olympiaparken skriver på facebook:
Ultraløper Einar Hagemann har i dag gjort noe ingen andre har gjort før. Løpe 50 km i bobbane. 🤩
Hvor lang tid tror du han brukte? Resultatet ser du i videoen. 😱

For en del år siden (fortsatt?) ble det arrangert ultraløp i en tysk bobbane uten at undertegnede klarer å google det fram... men dette har ingen gjort i Norge før Einar!

FØR LØPET:
Da er det 30 minutter til start. Norges første 50 km i en bobbane. 30 min to start. Gjelder meg. 32 lengder av 1581m, 16 runder. Blir artig😊❤️🏃‍♂️  Jan Oddvar Tangen i Olypiaparken er mannen som har gjort dette mulig. 😁🤗

ETTER LØPET:
Bobbaneløping ekstrem 50 km er da gjennomført. 50 km og litt over 2300 høydemeter på tiden 6.38. Ble hardt de siste 2 rundene. Men det gikk og jeg fullførte det jeg hadde satt meg som mål.

Stor takk til @olympiaparken, Miriam Delphin og Jan Oddvar Tangen. Takker for hotellrom Magnus Antonsen. Hadde aldri fått til dette uten deres hjelp. Og takk til #nrk som kom og tok masse fine bilder. 

TO FRA KLUBBEN I BOBBANEN:
På vei opp 12/16 runder. Går strålende. Fikk følge av Miriam Delphin opp runde 9 og 10. Fantastisk motivator det Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.