Ultratrio viste muskler langs Oslofjorden.

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 14. Jun 2020

Mens vi venter på at konkurransesesongen skal komme skikkelig i gang er det mange som løper virtuelle løp eller lange treningsturer.

Vi kommer med egne oppsummeringer for klubbløpene våre.

Lørdag 13. juni la ni løpere avsted fra Lysaker for å løpe ultradistanse, noe alle klarte - selv om tre av dem løp lenger enn de andre.

Even har oppsummert:
9 løpere startet ved Lysaker kl 10:00 på det som skulle bli en svært varm dag. Vi fulgte løypa til "Oslofjorden Rundt" og pratet og koste oss i varmen. 6 stykker ga seg ved Drammen stasjon etter ca 46 kilometer, mens Magnus, Therese og jeg fortsatte til Sande og fikk 65,5 kilometer på klokka..

Her er alle ni løperne som startet ved Lysaker.
Vi ser stående fra venstre Magnus Thorud (RU), Line Sevilhaug Caliskaner (RU). Jon Harald Berge, Therese Falk( RU), Kristian Jahre, Mirsad Pandzic og Kristoffer Stensrud (RU). på huk er Erik Østerholt (på huk)

Her må vi nesten legge til at det er særdeles hyggelig å se Jon Harald (51) tilbake i ultramiljøet. Han var Norges beste ultraløper i flere år, med bl.a 7. plass i VM 24-timers (Seoul 2008) - da han også satte norsk rekord med 248,438 km. Han vant også de to første utgavene av Kristins Runde i 2008 og 2009. Sist vi så han i et ultraløp var i Spartathlon 2012 der han ble nummer 17.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.