OPPDATERT 19.6.: Bli med på Kristins Runde 27. juni (50 miles)

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 10. Jun 2020

 
Kristins Runde - 50-milesløpet over alle Nordmarkas 700-meterstopper - gjenoppstår i 2020. Ikke som ordinær konkurranse, men som et treningsløp / treningstur i klubbens regi. Løpet ble arrangert i 6 år fra 2008 til 2013, men ble droppet på grunn av manglende arenafasiliteter. På det meste (deltagerbegrensning) var det 54 deltagere.

I løpet av året er det planlagt to treningskonkurranser i Kristins Runde. Den første i regi av klubbens Ringerikeavdeling, som jo er hjemmehørende i KR-land, og senere på året med  andre initiativtagere.


Invitasjon:
Terje og jeg inviterer til trening i Kristins Runde lørdag 27. juni, 50 miles med start fra Tverrsjøstallen kl 09:00. Denne helgen hadde jo mange satt av til å løpe XREID eller RPL50.

  • Muligheter for overnatting ved Tverrsjøstallen i medbrakte telt/hengekøyer for de som ønsker det.
  • Selvsupport, umerka løyper. Traseen kan følges via kart, detaljert skriftlig løypeforklaring eller ved nedlastning av GPX-fil. 
  • De som ønsker det, kan holde følge med Terje og meg gjennom løypa. Rolig tempo, med gange i motbakker/stigninger.
  • Løpets unike beltespenne til de medlemmer som dokumenterer fullført løp (begrenset antall, telles opp senere)
  • Si gjerne fra om du planlegger å være med på turens arrangementsside: https://www.facebook.com/events/721557921971774/ 

Hilsen Terje Rundhaugen og Hilde Johansen

Løypekart:  KR_nord   KR_sør
Løypebeskrivelse: Loypebeskrivelse_KR.pdf      Route_description_eng.pdf
GPS-tracking: http://connect.garmin.com/activity/187202112 
Finn fram til Tverrsjøstallen:  Finn_Fram_til_Tverrsjostallen.pdf

_____________________________

Les alt om KR på klubbens hjemmeside under Klubbinfo/tidligere hjemmesider 

Løypa i Kristins Runde og de 50 toppene
Kristins Runde 1999-2007, før KR ble konkurranse
Det første året, 2008
Det siste året, 2013
Egne sider også for de andre årene...

_______________________________

Oppdatert info 19. juni:

TRENINGSTUR I KRISTINS RUNDE LØRDAG 27. JUNI

Tekst: Hilde Johansen

Terje og jeg løp deler av Kristins Runde forrige søndag. Vi startet ved Tverrsjøstallen, og løp i motsatt retning av den ordinære løypa noen kilometer, før vi løp tilbake til Tverrsjøstallen via de tre siste toppene i Kristins Runde.

På tilbakeveien fulgte vi gpx-sporet som Olav Engen har lagt ut i invitasjonen til Romerike Ultraløperklubb sin klubbtrening i Kristins Runde lørdag 27. juni. Via klokka mi viste gpx-sporet veien perfekt (noe det sikkert gjør i den resterende delen av løypa), og det kan trygt anbefales å følge navigasjonen fra denne gpx-fila gjennom løypa.

Selv om Romerike Ultraløperklubb har invitert til klubbtrening denne lørdagen, er det naturligvis fullt mulig å bli med gjennom Kristins Runde også for løpere som ikke er medlem av Romerike Ultraløperklubb.

Terje og jeg tenker å overnatte ved Tverrsjøstallen fra fredag til lørdag, enten i telt, hengekøyer eller biler, avhengig av været.

Vi starter å løpe fra Tverrsjøstallen lørdag kl 09:00. Løypa er ikke merka. Det anbefales å ta med utskrift av kart og detaljert løypebeskrivelse, samt å legge inn gpx-sporet i klokka om man har mulighet til det. Alt dette finnes i invitasjonen på hjemmesiden til Romerike Ultraløperklubb (se link i forrige innlegg i denne gruppa).

Det er basert på self-support hele veien. Det er mulig å fylle vann fra bekker, men grunnet fare for smitte fra avføring fra beitedyr i området bør man se an dette.

Ved mange deltakere er det sannsynlig at det vil bli noe spredning i gruppa underveis. Terje og jeg vil holde et tempo på 6-7 min pr km på grusveiene mellom toppene. Opp mot toppene beveger vi oss for det meste i gangfart, og ned igjen tilpasses tempoet etter terrenget.

Det anbefales å ta med noe førstehjelpsutstyr i sekken. Powerbank og ladekabler til telefon og evt til klokke kan også være lurt å ta med.

Alle som deltar på treningsturen i Kristins Runde må legge inn telefonnummerne til Terje og meg i sin telefon før oppstart.

Vi gleder oss til lørdag 27. juni, og håper mange vil være med og løpe denne fine runden 🙂

Startfeltet 2008

Heiagjengen 2013

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.