Stig Andy Kvalheim er tilbake i klubben

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Jun 2020

Stig Andy Kvalheim (51) fra Hønefoss har meldt seg inn i klubben. Han var også medlem hos oss i perioden 2014-2016. 

Stig Andy kjenner vel svært mange av dere som arrangør av Ringerike 6-timers og Røyse Ultraintervall. Ellers er han jo profilert som speaker og arrangør for masse lokale arrangementer og en av speakerne på Bislett - der bildet ovenfor er fra. (Foto: Olav Engen)

Ultradebuten hans var i 2014 på Romerike 50 km Sommerultra, som ble arrangert fra Sessvollmoen året før vi startet opp med Romeriksåsen på langs. Samme året løp han også Halden Ultraintervall, og fikk inspirasjon til sitt eget Røyse Ultraintervall som han arrangerte første gang i 2015. Fra og med 2016 kom også Ringerike 6-timers til, slik at han nå arrangerer to årlige ultraløp.


Stig Andy på treningstur (33 km) 30. mai. (Privat foto)

Han later seg heller ikke på treningssiden, og nå er han inne i en seksukers-periode der han skal gjennomføre 3 virtuelle ultraløp på 6 uker; Virtuelt Røyse Ultra, Schjongs5er'n x10 og Romeriksåsen på langs. 

Det neste  store treningsmålet er Oslotrippelen 2021, han er jo en av Oslo Maraton ambassadører.

(privat foto)

Her ser vi Stig Andy som sekundant for kjæresten Hilde Johansen under Bislett 24-timers i fjor. Den siste timen av løpet overtok han også speakerjobben. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.