Nytt medlem: Karin Gjerde Viddal

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 3. Jun 2020

Karin Gjerde Viddal (44) fra Skjetten har meldt seg inn i klubben. Til daglig jobber hun som undervisningsinspektør ved Luhr skole i Lørenskog. Debuten på ultradistanse skjedde fire dager etter innmeldingen og før vi rakk å skrive dette. 

Bildet er etter fullført RPL nå i pinsen. (Foto: Knut Bøvre)

Karin om seg selv: 
Jeg er 44 år, gift, mamma til tre gutter og jobber i skolen.
Jeg er opprinnelig fra Bud i Romsdal og er vant til et litt åpnere, men røffere terreng i fjella der oppe, så det tok en del år før jeg ble skikkelig glad i marka. Nå derimot, løper jeg rundt i Østmarka flere ganger i uken og blir stadig imponert over allsidigheten marka har å by på av opplevelser. Jeg løper aller helst sti, men synes det kan være en kjekk avveksling med en asfalttur også.

Jeg synes det er gøy å delta på løp innimellom, mest for at det er sosialt og for at det virker skjerpende å ha et konkret mål å trene mot. Jeg har løpt fire maraton, mange halvmaraton og noen andre kortere løp også. Jeg har merket med tiden at jeg trives bedre med å løpe de lengre distansene, så da var målet for denne sesongen å ta steget opp til et ultra. 🙂

 Privat foto

I e-posten sammen med innmeldingen 27. mai skrev Karin:
Jeg var egentlig påmeldt årets Romeriksåsen på langs, noe som skulle være mitt første ultraløp. Jeg har derfor ikke løpt et ultra ennå, men håper jeg likevel kan bli medlem slik at jeg kan benytte meg av tilbudet om å delta i det virtuelle alternativet dere har ordnet i stand.

Allerede i pinsen løp hun denne turen, sammen med Knut Bøvre:
Vi løp turen i helgen og den var helt fantastisk. Hjelpe meg, for en fin løype! Så all ære til den som har satt sammen den! Midt i blinken for meg som liker aller best å løpe sti.  Jeg likte godt det var noe nytt som skjedde hele tiden. Være seg et vakkert vann, breie fine stier, snø eller myr som omtrent sugde av meg skoene 😊. Kjempetrivelig tur! Vi løp helt inn i skolegården og inn den «buen» og i mål, så det var i alle fall et veldig fint område.

Bilder fra turen:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.