Nytt medlem: Lars Erik Lærum

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Mai 2020

Lars Erik Lærum (42) fra Grefsen i Oslo har meldt seg inn i klubben. Han var påmeldt årets Romeriksåsen på langs, som jo måtte avlyses, så da byttet han bort startplassen med medlemskap i klubben. Det synes vi var et bra valg. (Bildet viser Lars Erik på RPL50 i fjor. Foto: Gry Løberg)


Lars Erik om seg selv:

Jeg er 42 år, har kone og to barn på 8 og 13. Er opprinnelig fra Lier, men bor på Grefsen i Oslo og har Lillomarka som nærmeste nabo bare 5 minutters løpetur hjemmefra.

Førtiårskrisen var startet på ultralivet, og selve dagen ble feiret med Aurlandsdalen Xtreme Triatlon og sub 9 timerstrøye med liten margin. Året etter fulgte Ironman Haugesund i 2018 på ca 12,5 time.

Deretter har det blitt fokusert mer løping, helst i terreng. Foreløpig har det blitt noen korte ultraløp, EcoTrail 50 (18/19), RPL (19), DobbelTraveren (19), Bislett 50 (20) og egenkomponerte Tigerstaden Ultra 50k (20). Jeg trives aller best løpende uten mål og mening på stier i Lillomarka, men det store volumet har allikevel en tendens til å være på asfalt.

Lars Erik på Grefsenåsen (privat foto)

------------------------------------------------------


Tigerstaden Ultra var Lars Eriks løp i Kondis virtuelle maraton- og ultraløp" for april.

Nedenfor ar vi hentet hans bidrag til denne omtalen:
Se hvem som har løpt Kondis virtuelle maraton- og ultraløp i april

Lars Erik Lærum

11. april. 51,20 km 4:25:51 (785 hm)
TIGERSTADEN ULTRA
Påskeaften var det tid for å gjennomføre et løp jeg har tenkt på et par ukers tid, et løp gjennom alle byens bydeler, samt marka og sentrum. Jeg hadde grovt planlagt turen på forhånd, men visste ikke hvor langt det ville ende opp med å bli. Det ble visst 51 km til slutt. Jeg kalte det Tigerstaden Ultra etter at jeg løp forbi Elena Engelsens statue Tiger på Jernbanetorget. Burde defintivt hatt med mer enn to Capri Sonne og to gels til en så lang tur... Ettersom frisørene holder stengt og undertegnede har fått "ultraskjegg" ble det ingen selfies...

Tigerstatuen på Jernbanetorget satte navn på løpet.

Lars_Erik_Lærum_Ulsrudvann.JPGFra Ulsrudvann.

Lars_Erik_Lærum_Nøkkelvann.JPGFra Nøkkelvann.


Lars_Erik_Lærum_Deichmann_Operaen.JPGLars Erik omgitt av Deichmann og operaen.


 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.