Åtte fra klubben på Kristi Himmelfartstur i RPL50-løypa - Bli med på "Medlemsløp 2-2020" du også

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 22. Mai 2020

Åtte løpere fra klubben startet på Romeriksåsen på langs kl 1730 Kr Himmelfartsdag. Alle kom i mål i det som ble to grupper med fire i hver. 

Dette innebærer at vi er i gang med vårt "Medlemsløp 2-2020" der alle medlemmer som fullfører "enkeltløpene" får årets unike medalje.

SE INFO OM LØPENE HER

Foto: Hilde og Roy (og kanskje noen andre av deltagerne)

Se Terjes relive-video her: https://www.relive.cc/view/v1vjp3DP5J6 

Roy Støle skrev på facebook etter turen:

En kveldstur for @sofiia_runner og meg ble til noe mer..! Flere ville være med og vips så var vi 8 som startet på de 50km fra Brovoll-> veståsen skole over Romeriksåsen! Fremdeles vått og litt snø, men en teknisk og fin tur med innslag (avveksling?) av grusvei. Rolig skravletur som tok sin tid etter mørket kom... takk for turen.  


Hilde Johansen skrev rapport på facebook etter turen:

ROMERIKSÅSEN PÅ LANGS 2020
Åtte løpere fra Romerike Ultraløperklubb la i vei fra Brovoll ca kl 17:30 torsdag 21. mai.

Se flere bilder og video på fb-siden I hundre mot 200

Med nivåforskjell mtp tempo, teknikk og terrengerfaring, var det naturlig at gruppa tidlig ble splittet opp. Annette, Håvard, Eirik og Jon forsvant i teten.

Lenger bak kom komfortløperne Sofiia, Terje, Roy og jeg. Vi holdt rolig tempo, og det ble mye gange i partiene med røtter og stein (spesielt for undertegnede)

I en del partier var det tørt, men det er ikke mulig å komme gjennom traseen tørrskodd. Til det er det stedvis alt for mye vann på stiene, og myrpartier kommer man heller ikke unna. Noe snø møtte vi også på innimellom, der vi ofte tråkket gjennom. Som Olav Engen sa før Xreid et år: «Det er bare å løpe gjennom dammer og myrer med en gang, og ikke bruke unødvendig mye tid og energi på å løpe rundt. Blaut på beina blir du uansett!» 

I baktroppen gikk skravla i ett, og fotostoppene ble mange underveis. Det ble en fin og trivelig treningstur på 50 km gjennom Romeriksåsen, som ga «løpeminneboka» mye nytt og hyggelig innhold.

Tror vi tok på oss hodelyktene ved ti-tida, og var framme ved Veståsen ca ett på natta.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.