Raskt og effektivt 2020-årsmøte på nett 28. april, Andrea nytt styremedlem

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 15. Mai 2020

Illustrasjon: Klubbens styre valgt på årsmøtet 28. april

På grunn av usikkerhet rundt korona-situasjonen valgte klubben å gjennomføre årets årsmøte som videokonferanse. Resten av det tiltenkte programmet på klubbdagen utsettes til høsten når det forhåpentligvis er gjennomførbart, det vil si en treningskonkurranse, forelesning og handledag hos sponsoren vår.

Dokumenter utsendt i forkant av årsmøtet:

Det var 12 deltagere/stemmeberettigede på årsmøtet som ble raske og effektivt arrangert på nett 28. april.

Årsberetning, Regnskap og budsjett ble godkjent - og som viser at klubben har solid økonomi.

Den eneste endringen i styret er at Andrea Liebe kommer inn som nytt varamedlem etter Monica Strand som ikke ønsker gjenvalg. Oppdatert oversikt over styre og andre tillitsvalgte finner du på "Om klubben"


Annen info etter årsmøtet

  • Romeriksåsen på langs måtte utsettes da situasjonen var veldig uavklart da beslutning måtte tas. Langt de fleste påmeldte har valgt å overføre påmeldingen til neste år, mens ca 15 % har bedt om tilbakebetaling av startkontingent. Dette medfører er kunstig stort overskudd for lølpet på 2020-regnskapet.
  • Bislett 24-timers har vi ennå håp om å arrangere. Påmelding er utsatt til vi vet noe sikkert., og senest 1. september må vi bestemme oss . Deretter vil kostnader til leverandører påløpe. Klubben har allerede fått tildelt NM 24-timers i 2021.
  • Vi har foreløpig avsluttet forsøkene med faste treningsdager,men oppfordrer til aktiv bruk av facebooksiden vår: Treningsinvitasjoner Romerike Ultra.
  • Klubbturen til Highland Fling måtte avlyses. Vi vil støtte opp om evt reise for de som ønsker å reise neste år i stedet. Det er ellers planer om å arrangere en klubbreise til Ecotrail Paris eller et annet Ecotrail.
  • Etter selve årsmøtet trakk vi 10 vinnere i kontingentlotteriet, for de som hadde betalt startkontingent for 2020 senest 31. januar. De 10 som vant Oofos restitusjonssandaler var: Viktoria Sollid, Erlend B Jenssen, Sandra  Ruud, Jonas Jansson, Åshild Annie Nilsen, Amund Totland, Siw Monica Boye, Henning Moholdt, Marius Nakkeid, Harald Krogh. Vinnerne bør tilskrevet
  • Klubben vil arrangere to virtuelle løp for medlemmene i sommer.

All info i denne nyhetssaken sendes også i e-post til alle medlemmer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.