Romeriksåsen på langs 2020 avlyst!

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 8. Apr 2020

Etter at myndighetene i går gikk ut med beskjed om at forbudet mot kultur- og idrettsarrangementer varer til 15. juni, har Romerike Ultraløperklubb bestemt seg for å avlyse Romeriksåsen på langs som var berammet til 27. juni. 

Avlysning

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja gikk i går ut med at ingen kultur- og idrettsarrangement skal arrangeres fram til 15. juni. 

Romeriksåsen på langs, som var Norges tredje største norske ultraløp i 2019, var nesten utsolgt før alt «stoppet opp» i begynnelsen av mars. Med den usikkerheten som råder også med tanke på tiden etter 15. juni, ser klubben at det eneste fornuftige er å avlyse årets løp. 


Alle de påmeldte vil få to valg; 

  • flytte påmeldingen til neste års løp
  • få tilbake alt de har betalt

Vi vil sende ut en e-post om noen få dager - så fort vi har fått avklart hvordan dette praktisk skal løses.


Ikke flytting

Vi kunne forsøkt med en flytting til høsten, men i solidaritet med høstens løpsarrangører vil ikke Romerike Ultraløperklubb utsette løpet til høsten og legge ytterligere press på en allerede overfylt terminliste.

Vi vet jo heller ikke hva som skjer til høsten, så med denne avlysningen er dette forutsigbart for alle. Vi har også oppfordret andre arrangement om å avlyse i stedet for å utsette løpet til høsten.

Romeriksåsen på langs arrangeres neste gang 26. juni 2021. 

Vi må jo tro at Covid19-situasjonen er under kontroll slik at vi kan arrangere RPL50 som planlagt 26. juni 2021, med påmeldingsstart 1. desember i år.

Vi beklager avlysningen, og ønsker alle god trening, og forhåpentligvis noen andre spennende konkurranser etter sommeren.

Fra starten i 2019. (Foto: Audun Morgestad)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.