Therese med klasseseier i Kitakyushu Marathon

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 26. Feb 2020


Therese Falk er på ferie i Japan (sammen med samboer Thomas) - og selvsagt har hun løpt maraton. I Kitakyushu Marathon løp hun inn til 15. plass i kvinneklassen med tiden 3:12:32 og 1. plass i aldersklassen. Deretter skulle hun løpt Himeji Marathon, men det ble avlyst pga smittefare - så den løp hun alene som treningstur. (Foto:Thomas Johannesson)

Therese skriver om det første løpet på facebook:
- Kitakyushu Marathon 2020. Ble nr 1 i min aldersklasse, noe jeg fikk vite av min nye løpevenn Toshiko Shimizu, Toshi først noen dager etter at jeg burde stått på pallen og mottatt et håndkle, et diplom og en ekstra fin medalje. Eller noe sånt. Alt ble i alle fall «lost in translation» Men en moro opplevelse.

Therese og Toshi. (Foto:Thomas Johannesson)


Diplomet...


Alene i Himeji Marathon. (Foto:Thomas Johannesson)

Om neste løp skriver hun på facebook:- Himeji Marathon. All by myself... Eller, ikke helt da. Masse løpere ute på tur, men selve maratonløpet ble avlyst. Så da løp jeg ett for meg selv, før frokost Etterpå sto vi i kø og gikk i kø i en enorm folkemengde inne på Himejiborgen. Tror det er mer smittefare der enn på et maraton Men sånn er det.

- Himeji byr på en borg som er fantastisk fin fra utsiden. Inni er det treverk. I syv etasjer. Opp og ned. Godt man får trimmet litt... Og tatt fine bilder på utsiden sammen med andres oppstasede barn Vi har det fint. Marathonphotos: Thomas Johannesson (som også sto for heiing og drikkestasjon i dag)


Therese med slottet i bakgrunnen. (Foto:Thomas Johannesson)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.