Cathrine Walle løp fortest av alle i Holmestrand Cannonball Ultra

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 18. Feb 2020

Seks av de 20 deltagerne som løp 45-kilometeren i Holmestrand Cannonball Ultra var fra klubben, og raskest av alle, kvinner som menn, RU eller andre klubber, var Cathrine Walle. (Arrangørfoto før start)

Vi lot oss også imponere av lille Einar Tobias Hagemann Loe, som tålmodig lot pappa løpe runde etter runde etter runde. Kristian Jahre hos arrangøren har beskrevet dette slik:

- Som ved flere andre lange løp het den yngste deltageren også denne gangen Hagemann til etternavn. Unge Tobias Hagemann fullførte 45 km sovende og smilende fra ei vogn som ble dyttet rundt av far Einar og fadder Øyunn Bygstad. Som løpets yngste deltaker mottok Tobias selvsagt medalje. Som om ikke det var nok, stakk Tobias også av med en av de mange flotte uttrekkspremiene. Tobias vant en flott buff, armbånd fra Right to Play og dessuten en signert Jo Nesbø-bok på engelsk, også donert av Right to Play. Hagemanns faderlige opphav sier i en kommentar at det nå blir intensiv engelsk-opplæring på Tobias. Blir han tidens første tospråklige som fullfører ultraløp sovende? Vi blir ikke overrasket. 


Det ble en fin debut for dette løpet som benytter den kontrollmålte 5-kilometeren til Holmestrand maraton. Kondis.no: Glimrende forhold da 71 stilte på Holmestrand Cannonball Ultra


Klubbens deltagere:
Cathrine Walle, ingen klubb, 3.37
Einar Hagemann, Teams Super-Tobias, 4.44.43
Even Nedberg, RULK, 4.24.38
(Tobias Hagemann, Team Super-Tobias, 4.44.43)
Tone Øksenvåg, RULK, 4.56.37
Øyunn Bygstad, RULK 4.45.00

Even Nedberg var fornøyd etter løpet. (Arrangørfoto)


Øyunn Bygstad løp også "kortdistanse" 45 kilometer. Her sammen med Heidi Bye Svartangen, arrangøren av ultraløpet Høyjord Rundt og Rundt. (Arrangørfoto)

Vi har ikke noe bilde av Cathrine fra Holmestrand, men her ser vi henne på RPL50 i 2018. (Foto: Gry Løberg)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.