Nytt medlem: Philip Rakke

Postet av Romerike Ultraløperklubb den 6. Feb 2020

Philip Rakke (19) fra Oslo har meldt seg inn i klubben - og blir dermed den yngste aktive løperen i klubben. I fjor løp han Oslo Maraton, i 2020 blir det ultraløping.

Philip er som eneste nordmann påmeldt i Ultra NORWAY Race i Troms (140km- 9000 høydemeter) som arrangeres av franske Canar Adventure.


Philip om seg selv:

- Etter å ha fått lyst til å løpe mer, deltok jeg på fjorårets Oslo maraton og begynte å løpe lengre en før. Nå trener jeg løping og svømming, samtidig som jeg jobber mot debutløpet i ultraklassen ved Ultra NORWAY Race 140 km i Juli. 

- Jeg ønsker også å bli en del av et løpemiljø som hvor grenser brytes og hvor jeg kan utvikle meg som en løper.

Vi spør: Ultra NORWAY Race, er ikke det veldig dyrt da?

- Prioriterer heller det fremfor russetiden og da er det ikke så veldig «dyrt». Samtidig er det utrolig kult å gyve løs på en slik utfordring som 19 åring. Har også investert i PT som har vunnet Norseman og går dermed ikke alene for å fikse dette løpet. 

- Som sagt er det kult å bli med i ett løpeteam som er med på så mye. Fikk sett mange engasjerte løpere fra Romerike Ultra på Bislett 24-timers hvor jeg var frivillig, og det er motiverende. Så være ung er kanskje rart, men da har jeg lengre tid på å lære av og trene med folk i klubben. Så det er bare kult.

Vi spør: Bislett24?

- Ja, jeg var der som førstehjelper for Norsk Folkehjelp og fikk plastret en tå eller to, hehe. Var liksom bare settingen der hvor folk løp og løp. Ble nesten misunnelig der jeg satt og ventet på at noe skulle skje.

Philip Videm Rakke på facebook


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.